Local

A venit cu calul de la 50 de kilometri pentru că i-a născut soţia! Ce a făcut Poliţia

Publicat: 26 mart. 2020

Momente inedite în cursul zilei de miercuri, 25 martie 2020, la Iaşi. Imaginea a devenit virala pe internet, iar internauţii au lăsat sute de comentări, mii de reacţii. Dacă iniţial se credea că individul a încercat să iasă cu ‘animalul de companie’ la plimbare, se pare că întreaga situaţia a luat o întorsătură cu 180 de grade.

Concret, Ciobotariu Sergiu Ion, domiciliat în comună ieşeana Răducăneni  le-a spus polițiștilor că a venit cu calul peste 50 de kilometri pentru că soţia sa a născut. Proaspătul tătic nu a putut suporta gândul că soţia sa a născut şi nu poate să o vadă, aşa că şi-a luat viaţa în mâini şi s-a deplasat din Răducăneni, 50 de kilometri spre Iaşi. Distanţa este una considerabilă, dar acesta a îndrăznit să  se încumete la drum. Totuşi, situaţia ar fi stat altfel dacă mijloacele de transport în comun ar fi circulat. Vă aducem aminte că în perioada pandemiei, deplasările sunt interzise.

Poliţiştii ieşeni au dat dovadă de înţelegere

În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Iași au identificat un tânăr, de 22 de ani, care se deplasa cu un cal, pe raza municipiului Iași.

Tânărul a prezentat polițiștilor o declarație pe propria răspundere, completată în conformitate cu Ordonanța Militară 3/2020, dar față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu HCL 198/2000. Concret, poliţiştii ieşeni s-au dovedit a fi înţelegători şi i-au dat tânărului doar un avertisment, felicitându-l pentru faptul că a devenit…proaspăt tătic.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu