Local

Exclusiv! Accident rutier grav cu cinci victime într-o localitate din Iaşi! O persoană a murit

Publicat: 21 mai 2020

În cursul nopţii trecute, un accident rutier a avut loc în localitatea ieşeana Hârlău. Accidentul s-a produs pe raza localităţii Hârlău, în jurul orei 2.30, şi au fost implicate două maşini. În urma impactului dintre cele două maşini a rezultat rănirea a cinci persoane. Într-o maşină se aflau trei persoane, dintre care două femei sunt stabile hemodinamic şi respirator, având leziuni minore. Una dintre ele a refuzat tranportul la spital, cealaltă a fost transportată de un echipaj la Hârlău. Totuşi, şoferul maşinii a fost resuscitat şi tranportat de urgenţă la spitalul din Tg. Frumos, din păcate acesta a murit. În cealaltă maşina au fost două victime, un tânăr de 20 de ani cu leziuni minore, transportat la Hârlău şi o fată care a părăsit locul accidentului:

”In această noapte, în jurul orei 2.30, pe raza localităţii Hârlău s-a produs un accident rutier. Două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane. Într-o maşină se aflau trei persoane, două dintre ele aveau leziuni minore, una refuzând transportul la spital, cealaltă fiind transportată la spitalul din Hârlău. Totuşi, în aceeaşi maşină se afla şi un tânăr de 27 de ani care a fost resuscitat şi tranportat de urgenţă la spitalul din Tg. Frumos, în pofida medicilor, tânărul a decedat. În cealaltă maşină se aflau două persoane, un tânăr de 20 de ani care are leziuni minore şi este transportat la Hârlău, dar şi încă o fată care a părăsit locul accidentului înainte de a ajunge echipajele medicale. La accidentul s-a intervenit cu trei echipaje de prim ajutor.” a mentionat Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD.

UPDATE: Tânărul de 21 de ani conducea BMW s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui alt BMW al cărui șofer a virat stânga intrând în coliziune. În urma impactului a rezultat decesul şoferului BMW-ului ce se angajase în virajul spre stânga.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii
  • Hai, unde sunt „potentatii” zilei sa dea vina pe masini? Nimeni nu isi pune intrebarea de ce toti ineptii au permis. Nimeni nu isi pune intrebarea de ce nu mai exista nici-o selectie reala, in nici-un domeniu. Se cer 10 clase pentru a avea permis, dar ce valoare mai are o clasa cand ofiteri de politie ce nu stiu bine a scrie sunt „licentiati” la facultati fantoma din Galati unde singura data cand s-au prezentat s-au dus cu „profii si colegii” la baut si sa isi ia „diploma’?

  • Toți parlitii cu bmw -uri se cred invincibili. La 2:30 dimineața oamenii fac liniute. Doar camerele din Petrom stiu cate liniute se fac in acea zona dar poliția doarme. Sa e autosesizeze politia harlau și în 2 luni jumătate din tinerii harlaului stau la ocazie. Aaa, dar cand tinerii absolvenți din cadrul poliției fac in timpul liber liniute..ce sa le mai cerem prietenilor polițiștilor? Poliția română ar trebui să le mai taie din gradele tinerilor polițiști ca o sa fie vai și amar de ei..

  • Băi prostule nu toți cei care au bmw sunt cocalari ,si sa știi și tu ca pozele cu bmw-ul distrus, in ăla era omul care a murit

Adauga un comentariu