Actualitate

Exclusiv! Accident rutier în Cantemir. Un biciclist a fost lovit de un autoturism

Publicat: 08 aug. 2020
Accident rutier

În urmă cu câteva momente, în zona podului Cantemir, mal stâng, a avut loc un accident rutier. Din primele informaţii pe care le deţin reporterii BZI, se pare că un un biciclist a fost lovit de un autoturism.

Momentan nu se cunosc cauzele producerii incidentului. Din fericire, nu au fost victime. Protagoniștii incidentului au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Tot mai multe accidente se produc în municipiul Iaşi

În ultima perioadă, în municipiul Iaşi s-au soldat tot mai multe accidente. Cea mai întâlnită cauză este neatenţia şoferilor. Numai în cursul zilei de 15 iulie 2020, în municipiul Iaşi s-au produs 4 accidente soldate cu rănirea a mai multor persoane. În accidentele produse ieri au fost implicate mai multe autoturisme, printre care şi o ambulanţă SMURD, un tramvai CTP dar şi mai multe autoturisme.

Accidentul în care au fost implicate cele mai multe autoturisme s-a produs în zona Dacia din Iaşi. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, un autorism intrând într-un alt autovehicul care la rândul lui a intrat în alte 3 maşini. Tot pe 15 iulie, în Iaşi s-a produs un alt accident care putea să se transforme într-o tragedie. Concret, un tramvai CTP a acroşat un autoturism, dar din fericire nimeni nu a fost ranti grav.

Adauga un comentariu