Local

Exclusiv! Accident rutier pe Bulevardul Independenţei. Au fost implicate două autovehicule – FOTO

Publicat: 25 mai 2020

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul a avut loc pe Bulevardul Independenţei. În cadrul incidentului au fost implicate două autovehicule. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. În urma impactului nu au rezultate victime, ci doar pagube materiale. Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului.

Pe Bulevardul Independenței se produc frecvent accidente rutiere. Zona din fața Universității de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” este deseori „scena” unor evenimente rutiere neplăcute. Bulevardul fiind unul foarte larg, șoferii inconştienţi circula cu viteza şi pun în pericol vieţile celorlalţi participanţi ai traficului. Vă reamintim că, în această zonă au fost câteva accidente mortale.

Din ce în ce mai multe accidente grave se produc în județul Iași

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile un accident rutier a avut loc în localitatea ieşeana Hârlău. Accidentul s-a produs pe raza localităţii Hârlău, în jurul orei 2.30, şi au fost implicate două maşini. În urma impactului dintre cele două maşini a rezultat rănirea a cinci persoane. Într-o maşină se aflau trei persoane, dintre care două femei sunt stabile hemodinamic şi respirator, având leziuni minore. Una dintre ele a refuzat tranportul la spital, cealaltă a fost transportată de un echipaj la Hârlău. Totuşi, şoferul maşinii a fost resuscitat şi tranportat de urgenţă la spitalul din Tg. Frumos, din păcate acesta a murit. În cealaltă maşina au fost două victime, un tânăr de 20 de ani cu leziuni minore, transportat la Hârlău şi o fată care a părăsit locul accidentului:

”În jurul orei 2.30, pe raza localităţii Hârlău s-a produs un accident rutier. Două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane. Într-o maşină se aflau trei persoane, două dintre ele aveau leziuni minore, una refuzând transportul la spital, cealaltă fiind transportată la spitalul din Hârlău. Totuşi, în aceeaşi maşină se afla şi un tânăr de 27 de ani care a fost resuscitat şi tranportat de urgenţă la spitalul din Tg. Frumos, în pofida medicilor, tânărul a decedat. În cealaltă maşină se aflau două persoane, un tânăr de 20 de ani care are leziuni minore şi este transportat la Hârlău, dar şi încă o fată care a părăsit locul accidentului înainte de a ajunge echipajele medicale. La accidentul s-a intervenit cu trei echipaje de prim ajutor.” a mentionat Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD, la scurt timp după producerea accidentului.

Adauga un comentariu