Actualitate

Exclusiv! Accident rutier spre Aeroport. Un autoturism a ieşit în decor

Publicat: 08 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp un un accident uşor a avut loc în zona Ciric, spre Aeroportul din Iaşi. Din primele informaţii pe care le deţin reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi se pare că o maşină cu numere de Bacău a ieşit în decor.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii incidentului. Şoferul în cauză a fost tractat de către alt participant la trafic. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime și nici pagube materiale.

Şosele din România ‘scaldate’ în sângele oamenilor ucişi în accidente rutiere

O statistică îngrijorătoare arată faptul că România este pe ultimul loc la siguranţa pe şoselele din ţară. România ocupa ultimul loc în Europa anului 2019 înregistrând nu mai puţin de 96 de decese la un milion de locuitori. Media Uniunii Europene este de cca. 51 de decese la un milion de locuitori.

La fel ca în ultimii ani, România este ţara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese la un milion de locuitori: 96.

În plus, ţara noastră nu a înregistrat niciun fel de progres comparativ cu 2018, când s-au înregistrat tot 96 de decese la un milion de locuitori. Singura consolare este scăderea de 22% înregistrată comparativ cu anul 2010, când erau 117 decese din accidente rutiere la milionul de locuitori. Pe de altă parte, în Uniunea Europeană au avut loc anul trecut 51 de decese din accidente rutiere la un milion de locuitori, în scădere uşoară comparativ cu 2018 (52 de decese).

Adauga un comentariu