Actualitate

Exclusiv! Doi oameni au murit într-un accident cumplit la Iași! Șoferul vinovat consumase alcool în clubul Fratelli – FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 19 oct. 2019

UPDATE:  Copilul a fost transporta la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi. Şoferul în vârstă de 32 de ani a suferit politraumatism, ruptura de splină, contuzie glezna dreaptă şi laceraţie de ficat. Acesta urmează să fie supus unor intervenţii chirurgicale pentru a i se opri hemoragia. Se pare că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta a petrecut toată noaptea în Fratelli Lounge & Club Iași pe ritmuri alerte și consumând pahar după pahar. În momentul în  care a fost preluat de echipa medicală, acesta avea la încheietura mâinii o brățară care atestă participarea acestuia la petrecerea organizată de acest club.

În urmă cu puţin timp, pe raza localităţii Bălţaţi a avut un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism Opel Corsa şi un Volkswagen Passat. Din primele informaţii pe care reporterii BZI le deţin, accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă a altor două. Momentan nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului.

În urma testării alcoolscopice a şoferului de pe Volkswagen Passat, s-a constatat o concentraţie de 0,55mg/l  alcool în aerul expirat.

Conform IPJ Iaşi, soferul autoturismului Volkswagen Passat este vinovat de producerea accidentului. În autoturismul Opel Corsa s-ar fi aflat şi un minor care a fost transportat în stare gravă la spital.

Vom reveni cu detalii.

FOTO Arhiva.loading...

Comentarii
 • Volkswagen-ul e cu numere de Germania!!! Ar trebui anuntate autoritatile din Germania si astfel soferul inconstient ar putea ramine fara permis pe viata. Dar intîi de toate vreo 8 anisori de Beciul Domnesc!!!

 • E doar un parlit de romanas muncitor cu schinarea in constructii acolo, traiesc ca porcii cate 6 in camera, mananca din traista ce ii trimit de acasa din sat. Care autoritati di n Jarmania, aia habar nu au de imputitii de la noi.

 • În condiții normale, şeful de la rutieră ar trebui schimbat! Vedetele de la rutieră, intră pe europeană pentru 2-3 ore din cele 8 ore de program!!! Întâi combinațiile apoi munca. Alin Anton a făcut puşcărie în Germania, înainte de a deveni polițist ( de aici gândirea de interlop) Dimitriu Bogdan a fost taximetrist şi este cumătru cu primarul Nechita( de aici durerea în /$”=) Vasile Dascălu e mai nou, dezvoltator imobiliar, alții se duc lunar la marii transportatori de marfă sau persoane şi îşi iau taxa de protecție!!!! DaNA doarme în papuci….vor mai muri mulți oameni nevinovați până nu sunt numiți şefi competenți, fără pile!!!

 • In momentul cand infractorilor or sa le fie frica de justitie, de pedepse serioase si obiective, nu o sa mai vedem oameni morti in acest fel! Toti talharii, criminalii de pe sosele, hotii, traficantii de droguri, etc, etc beneficiaza doar de clementa si pedepse nesemnificative din partea justitiei.

 • Avem pe drumurile publice toti ciumetzii, dezaxatzii, frustratii si iddiotzii. Nu mai au pic de bun simt, atat stiu sa dea flashuri sa te dai din fata idiottului, toti proostanii si frustratzii. Unde este politia rutiera? Unde sunt legile pertinente? Unde sunt pedepsele severe? Unde sunt soselele? Unde este implicarea guvernantilor, a politicului si a autoritatilor locale?! Pentru ca acolo este jungla! Este ca in groapa cu rahat ! Care pe care! Iar din pacate, peste 80 la suta din cei care mor pe acete sosele, sunt cei nevinovati!

 • Care guvernanti?Cei care sunt prinsi cu radar arunca legitimatia de senator sau deputat pentru intimidarea agentului de politie?Legile in Romania raportat la legislatia rutiera este dupa conducerea tarii.Daca doreau sa eradice acest fenomen dadeau amenzi si restrictii drastice la regimul rutier,dar de ce nu o fac?Ca si ei fac acelasi lucru.Pentru accident sub influenta alcoolului 1 an suspendat permisul,pentru accident cu vatamari corporale 5 ani si pentru accident cu pierderea de vieti omenesti anulat permis pe viata.Si crede-ma ca se va rezolva,dar nu se doreste acest lucru.

 • PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????

 • PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????PASSSATUL AVEA VOLANUL PE DREAPTA DE ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????

 • Bobitza, buri curent! In primul rând era VW PHAETHON si nu PASSAT, iar în al doilea rând nu avea nici un volan pe partea dreaptă! Volanul mașinii era si încă este pe partea stângă! Furi curent!

 • Bună, sunteți interesat de întâlniri sexuale reale în orașul dvs.? Apoi încercați acest site >>> getmeets.com
  Porecla mea este Lana23, te aștept acolo 🙂
  În plus, sunt fotografiile mele intime!

 • Mars, mai târtă… Ai vazut Phaetoane la viata ta („decat” doua, si alea in treacat) incat orice VW ce-l vezi incepi s-o traji pe ma-ta de fusta si sa gesticulezi, strigand :Faiton! Faiton! E un Passat mai nou, de-te-n spume…

 • Asa e, altii se duc si iau lunar taxa de protectie. ISCTR-ul intra la Dinte Costel de la Micedu Company cind vrea el!!! Si venim cu dovezi si poze cind inspectorul ISCTR alimenta masina de la rezervorul Rompetrol amplasat ilegal in curte pe str Tabacului 48 la Compania Micedu!!!

Adauga un comentariu