Local

Exclusiv! Au fost reţinute cinci persoane în cazul celor doi poliţişti loviţi

Publicat: 15 ian. 2020

Procurorii au reţinut cinci persoane în cazul vătămării unor agenți de Poliție. Inculpații sunt cercetați în calitate de suspecţi pentru ultraj prin lovire, în cazul celor doi poliţişti loviţi.

Reamintim că doi poliţişti de la Secția Ciurea, din localitatea Mironeasa au ajuns de urgenţă la spital după ce au fost bătuţi. Concret, în cursul nopţii trecute, un apel la numărul unic de urgență 112 anunţa faptul că în localitatea Mironeasa, un bărbat este pus pe scandal. Veniţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul este nervos şi violent. Oamenii legii au vrut să îl încătușeze.

Totuşi, la locul incidentului au venit şi rudele bărbatului. Conflictul a escaladat, iar mai multe persoane au sărit la bătaie. Unul dintre poliţişti a fost nevoit să folosească armamentul din dotare trăgând două focuri de armă. Poliţiştii au fost bătuţi şi au ajuns la spital. În speţă a fost solicitată intervenţia Serviciului de Acţiuni Speciale (S.A.S). Veniţi la faţa locului, mascaţii nu i-au mai găsit pe scandalagii, iar bărbatul care urma să fie încătuşat a scăpat. Cercetările continuă.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu