Local

Exclusiv! Autorul jafului armat de la Iași a fost arestat. Tânărul este recidivist

Publicat: 21 nov. 2019

Autorul jafului armat de la Schitu Duca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi au dispus arestarea tanarului. Tânărul de 27 de ani care a jefuit cooperativa din Schitu Duca a fost eliberat în baza recursului compensatoriu pe 17 octombrie, după ce a ispășit o pedeapsă de 4 ani pentru furt calificat.

Tânărul de 27 de ani care a jefuit cooperativa din Schitu Duca a fost eliberat în baza recursului compensatoriu pe 17 octombrie, după ce a ispășit o pedeapsă de 4 ani pentru furt calificat.

Primarul Mihai Mihalache susține că în urmă cu aproximativ două săptămâni ar fi atacat de un bărbat cu un cuțit și i-ar fi tăiat tendoanele de la o mână, iar astăzi a mai amenințat un bărbat la magazinul din sat.

Când a intrat în sediul cooperativei de credit, bărbatul a amenințat casiera cu un cuțit și i-a spus că dacă îi dă toți banii nu îi face nimic.

A fost prins la marginea unei păduri, după ce a fost văzut de un om trimis de primar să îl caute. Polițiștii au fost alertați, au ajuns imediat și au trebuit să tragă câteva focuri de armă pentru a-l imobiliza pe agresor.loading...

Adauga un comentariu