Local

Exclusiv! Bătaie sângeroasă la Iaşi! Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare printre rafturile unui magazin Profi – VIDEO

Publicat: 19 mart. 2020

Bătaie sângeroasă la Iaşi! Mai mulţi tineri s-au certat, iar mai apoi şi-au împărţit pumni şi picioare. Totul s-a petrecut aseară în comună Belceşti din judeţul Iaşi, în faţa unui magazin Profi, o parte dintre tinerii implicaţi au fugit în magazin, însă au fost urmăriţi şi bătuţi printre rafturi.

La un moment dat, un tânăr este lovit în zona fetei şi cade inconştient cu capul de beton. La scurt timp este ridicat de câţiva prieteni şi scos din centrul bătăii. În tot acest timp mai multe persoane aflate pe margine au preferat să filmeze în loc să ceară ajutor. Paznicul magazinului Profi a încercat să-i despartă pe scandalagii, dar nu a reuşit. Timp de câteva minute tinerii s-au lovit cu bestialitate între ei. La Belceşti astfel de scene nu sunt chiar rare. Consumul de alcool a făcut de nenumărate ori victime. Poliţiştii ieşeni vor face verificări în acest caz! Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Asemenea incident a fost in Pacurari marti dimineata cand renumitul stomatolog basarabean GONCEAR SERGIU impreuna cu alti 4 basarabeni au batut un vecin in zona puzza Smile….

  • Stomatologul rus GONCEAR SERGIU a parasit locul altercatiei cu masina personala Mercedes IS 87 STO desi era intr-o stare avansata de ebrietate…

  • Acest asa zis stomatolog Goncear Sergiu care a cumparat un spatiu la parterul unui bloc din pacurari il renoveaza saracul de vreo 3 anisori si nu mai termina. A terorizat un bloc de 9 etaje cu zgomotul produs de Luni pina Luni. Omul nu e sanatos la cap, nu are sarbatori , nu are duminica….

  • Atentie…cei 4 prieteni ai stomatologului bataus Goncear SERGIU sunt proaspat intorsi din strainatate… avertisment locuitorilor din Pacurari…

  • Filmarea este de anul trecut, dar voi chiar sunteti in urma rau😂😂😂 nici macar nu va documentati inainte sa puneti o stire 😂😂😂

  • Acest incident sa întâmplat acum 2 ani . Nu mai aveți ce publică și ați găsit la voia întâmplării un video și lati publicat chiar acum in prag de pandemie sa panicați lumea .

  • Acest incident sa întâmplat acum 2 ani . Nu mai aveți ce publică și ați găsit la voia întâmplării un video și lati publicat chiar acum in prag de pandemie sa panicați lumea .

Adauga un comentariu