Local

Exclusiv! Caz de coronavirus confirmat la Aeroportul Iaşi. Începe ancheta epidemiologică la aerogară – UPDATE

Publicat: 31 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Caz de coronavirus confirmat la Aeroportul Iaşi. Începe ancheta epidemiologică la aerogară - UPDATE

UPDATE: „Aşteptăm ancheta de la DSP pentru a se stabili exact toate detaliile. Prin aeroport au trecut multe persoane care au fost confirmate ulterior pozitiv, iar personalul de aici s-a expus. Este o situaţie complicată”, a spus Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Știre inițială

La Aeroportul Internaţional Iaşi a fost depistat un caz de infecţie cu Covid-19. Un angajat al Poliţiei de Frontieră care activează pe Aeroportul Internaţional Iaşi a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În cursul zilei de astăzi, 31 martie 2020, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică vor ajunge la Aeroportul Iaşi pentru a începe o anchetă epidemiologică, pentru a stabili cu ce persoane a intrat în contact angajatul respectiv.

Pentru moment, nicio altă persoană din cadrul aeroportului nu a intrat încă în izolare la domiciliu. Pe de altă parte, jumătate din angajaţii aerogării sunt în şomaj tehnic în urma deciziilor luate în ultima vreme ce au făcut ca activitatea regiei aeroportuare să se restrângă foarte mult.

Vom reveni cu detalii!

Adauga un comentariu