Prima pagină » Eveniment-Social » EXCLUSIV! Cine ar putea fi noul președinte al Senatului Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași
EXCLUSIV! Cine ar putea fi noul președinte al Senatului Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași

EXCLUSIV! Cine ar putea fi noul președinte al Senatului Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași

27 feb. 2020, 14:15,
Valentin Hutanu în Eveniment-Social

Astăzi, 27 februarie 2020, noul Senat al Universității Tehnice (TUIAȘI) Gheorghe Asachi se întrunește pentru a valida alegerile pentru acest for respectiv pentru mandatul de rector, în intervalul 2020 – 2024. Aici, actualul rector al instituției de învățământ superior, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval a fost reales. Pe de altă parte, se pregătesc momentele academice ce țin de numirea noilor prorectori respectiv cele legate de alegerea decanilor celor 11 facultăți politehniste. Nu în ultimul rând, este posibil ca, pentru președinția Senatului de la Universitatea Tehnică să candideze prof. univ. dr. ing. Iulian Aurelian Ciocoiu – Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) de la TUIAȘI. El ar urma să o înlocuiască pe conf. univ. dr. arh. Tania Hapurne, cea care a ocupat această funție până acum.

Cine este profesorul Iulian Ciocoiu

Profesorul Ciocoiu are 57 ani și s-a născut la Vaslui. Are o activitate de 12 ani în calitate de secretar științific/prodecan activitate de cercetare al ETTI. El face parte din Departamentul de Bazele Electronicii. A fost președintele Comisiei de cercetare, inovare și parteneriat public-privat a Senatului Universității Tehnice. Este editor al Buletinului Institutului Politehnic Iași, secțiunea Electrotehnică, energetică, electronică, membru în comitetul de organizare al IEEE International Symposium on Signals, Circuits & Systems, coordonator/responsabil partener a patru granturi de cercetare, membru în echipa pentru zece granturi de cercetare naționale și internațional. Activitatea sa didactică cuprinde: curs la disciplinele: Circuite integrate pentru prelucrarea semnalelor, Prelucrarea numerică a semnalelor, Proiectarea circuitelor integrate la nivel de sistem. Are competențe și pe segmentul: Aplicații ale rețelelor neurale artificiale în prelucrarea semnalelor și transmisiuni de date, Bazele electrotehnicii, dispozitive și circuite electronice, semnale, circuite și sisteme, circuite integrate analogice și digitale, radioreceptoare, transmisiuni digitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`