Local

Exclusiv! Crimă aseară la Iaşi! Un bărbat, suspectat că şi-a omorât fratele! – Update, Galerie Foto, Video

Publicat: 19 ian. 2020

Update: Gheorghe V.  în vârstă de 52 de ani, din satul Totoieşti, comuna Erbiceni, judeţul Iaşi şi-a găsit sfârşitul în această seară, după ce a fost înjunghiat mortal. Conform anchetatorilor, principalul suspect pentru comiterea oribilei fapte este nimeni altul decât fratele victimei.  Cei doi fraţi locuiau împreună într-o casă sărăcăcioasă. Pe parcursul zilei au consumat băuturi alcoolice şi s-au luat la ceartă la un moment dat. Fratele mai mic a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat victima de mai multe ori în zona capului, a gâtului şi o altă lovitură în zona inimii. De asemenea, din câte se pare, cei doi obişnuiau să se certe frecvent, pe fondul consumului de alcool. În această seară, oamenii legii au fost anunţaţi printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la producerea incidentului.

Un echipaj de Poliţie şi unul medical s-au deplasat la faţa locului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul înjunghiat, acesta suferind leziuni incompatibile cu viaţa. Cadavrul bărbatului a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei care a dus la deces. În acelaşi timp, suspectul a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri, urmând ca procurorii să stabilească dacă se va lua sau nu vreo măsură preventivă împotriva acestuia. Cel mai probabil, anchetatorii vor dispune reţinerea suspectului pentru 24 de ore, urmând a propune şi arestarea preventivă, iar judecătorii vor decide în acest sens.

„Am fost anunţaţi despre acest caz, iar un procuror s-a deplasat la faţa locului, pentru a efectua cercetările de rigoare. Deocamdată, ancheta este în curs de desfăşurare”, a precizat duminică seara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Știre inițială: În această seară, în urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 47 de ani şi-a înjunghiat mortal fratele de 52 de ani. Cei doi locuiau împreună și consumau constant alcool. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru omor.

 loading...

Adauga un comentariu