Local

Exclusiv! Din cauza COVID-19, școala Titu Maiorescu va rămâne închisă

Publicat: 02 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Din cauza COVID-19 școala Titu Maiorescu va rămâne închisă

Scoala Titu Maiorescu va rămâne închisă. Deşi astăzi, 2 iunie 2020, şcolile se vor deschide pentru a permite accesul elevilor aflaţi în ani terminali la meditaţii, scoala Titu Maiorescu va rămâne închisă.

Începând de astăzi, 2 iunie, toate şcolile din Iaşi vor primi elevi aflaţi în ani terminali, elevi care vor participa la meditaţii pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

Un angajat al şcolii a fost depistat pozitiv

La Școala „Titu Maiorescu” Iași, în urma unui test PCR pentru COVID-19, avem confirmarea primului caz pozitiv. Persoana respectivă a intrat în contact cu un coleg a cărui soție este confirmată pozitiv. Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi a explicat, într-un comunicat de presă, faptul că şcoala trebuie să rămână închisă:

”Ținând cont de gravitatea situație, am recomandat și solicitat că atât profesorii, cât și elevii să nu participe fizic la cursurile de pregătire care încep mâine, pe 02.06.2020, până la clarificarea întregului context epidemiologic.

USLIP IAȘI își reafirmă punctul de vedere că indiferent de măsurile pe care le-am lua, nu poate fi ignorat pericolul care poate veni din exteriorul unităților școlare. Solicităm MEC și Guvernului României să nu arunce elevii, profesorii și familiile lor într-o aventură care poate avea asupra acestora consecințe foarte grave.” menţionează Laviniu Lăcusta Președinte USLIP IAȘI

Adauga un comentariu