Actualitate

Exclusiv! Elevi ai Colegiului National „Costache Negruzzi” din Iasi, TERORIZATI intr-un hotel de lux din Predeal! Un barbat a intrat cu un cutit peste ei in camera!

Publicat: 08 nov. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Elevi ai Colegiului National Costache Negruzzi din Iasi TERORIZATI intr-un hotel de lux din Predeal Un barbat a intrat cu un cutit peste ei in camera
1

@ Scene desprinse parca dintr-un film de groaza intr-un hotel din Predeal @ Cativa tineri din Iasi au trecut prin momente cumplite dupa ce s-au trezit cu un barbat inarmat cu un cutit peste ei in camera @ A fost nevoie de interventia in forta a oamenilor legii pentru a linisti spiritele @ Barbatul care a intrat peste elevi la miez de noapte s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii

Noapte de groaza intr-un hotel din Predeal. Un grup de elevi din Iasi a fost vizitat la miez de noapte de un barbat inarmat cu un cutit. Povestea pare desprinsa dintr-un film de groaza, avand in vedere ca agresorul avea ganduri destul de serioase.

Inca nu se stie de unde a izbucnit scandalul, insa exista cateva zvonuri care spun ca grupul de elevi de la un important colegiu din Iasi ar fi facut galagie, iar agresorul a vrut sa-si faca dreptate singur, dupa ce si-a facut curaj cu ajutorul catorva pahare de alcool. Cert este ca in jurul orei 00:30 un apel la numarul unic de urgente avea sa anunte incidentul.

Citeste si : Incredibil! Scandal cat casa in cabinetul unui doctor din Iasi! O tanara a lansat acuzatii extrem de grave – GALERIE FOTO, VIDEO

"La data de 4 noiembrie, in jurul orelor 00:30, politistii din cadrul Politiei Statiunii Predeal au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat, cazat la o unitate hoteliera din statiune, a patruns, prin fortarea usii, intr-o camera din hotel si a amenintat ocupantii camerei. Politistii, care s-au deplasat cu rapiditate la locul producerii evenimentului, au identificat un barbat de 39 ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, care a fortat usa unei camere, ocupata de mai multi elevi cazati in hotel si le-a adresat acestora amenintari cu acte de violenta, in timp ce tinea in mana un briceag. La iesirea din camera, barbatul a adresat amenintari si unui cadru didactic, in grija caruia se aflau elevii, ce se deplasase pe culoar in urma zgomotului produs de fortarea usii", au precizat politistii brasoveni pentru un ziar local.

Citeste si : Bataie cu cutite la o petrecere organizata de primar. Trei tineri au ajuns la spital

Arestat pentru 24 de ore

Politistii brasoveni au deschis acum un dosar penal pe numele barbatului. Oamenii legii trebuie sa stabileasca ce s-a intamplat in acea seara. Surse ale reporterilor BUNA ZIUA IASI au precizat ca elevii, din clase a XI-a si a XII-a, ar fi facut destul de multa galagie, iar asta ar fi deranjat mai multe persoane din hotel. Totusi, oricat de mult acestia nu ar fi deranjat linistea, nu ar fi trebuit pusi la punct cu un cutit.

"Barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 ore si a fost introdus in arestul I.P.J. Brasov. Fata de acesta se efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si amenintare, intr-un dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorului de caz", au relatat ziarele locale.

Citeste si : Criminalul care a luat viata fiului ofiterului SRI va fi prezent la inmormantare? Scenariu socant in cazul celei mai incalcite crime din Iasi

Acum trebuie sa se stabileasca daca elevii din Iasi care se aflau in vacanta la Predeal au fost sau nu supravegheati corespunzator. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost ranit, insa cu totii s-au ales cu o sperietura pe cinste.

Reporterii BZI va vor tine la curent cu intreaga ancheta, iar in editiile viitoare o sa va relateze mai pe larg intreaga intamplare.

Reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi, au aflat detalii in plus, in legatura cu incidentul petrecut la sfarsitul saptamanii trecute la un hotel din locallitatea brasoveana, Predeal. 

Prof. dr. Elvila Rotundu, directoarea Colegiului National "Costache Negruzzi" a declarat ca in incident a fost implicat un grup de liceeni ai claselor a 12-a, insotiti de profesori. Acestia se aflau intr-o excursie cu clasa:

"Am fost informata de catre autoritati cu privire la incidentul in care, din nefericire, un grup de liceeni din clasa a 12-a ai Colegiului National Costache Negruzzi, insotiti de profesori, care se aflau intr-o excursie organizata de institutie, respectand toate normele legale. Alaturi de acestia se aflau si profesori, unul dintre acestia a intervenit pentru a aplana conflictul, fiind agresat de catre barbat. Barbatul care a pornit conflictul, a fost arestat. Din fericire, viata liceenilor nostri nu a fost pusa in pericol, si asta e ce conteaza cel mai mult.", a declarat directorul Colegiului National "Costache Negruzzi", prof. dr. Elvila Rotundu.

Sursa: transilvania365.ro

Adauga un comentariu