Local

Exclusiv! Explozie, urmată de un incendiu la un bloc din Iași. În apartament erau două persoane – LIVE VIDEO / UPDATE

Publicat: 31 mai 2020

UPDATE: Potrivit informațiilor furnizate de autorități, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze la aragaz.

UPDATE: Reprezentanți ai E-ON GAZ au venit la fața locului. S-a dispus paza apartamentului, identificarea unor rude, copii pentru a prelua situația. Victimele au fost duse la Spitalul de Urgențe „Sf. Spiridon“. Poliția Locală asigură securitatea apartamentului până la preluarea situației de către proprietari.

UPDATE: Nu a fost necesară evacuarea locatarilor. Cauza probabilă de producere a exploziei este în curs de stabilire.

UPDATE: “O explozie s-a produs la parterul unui bloc din Iași. La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă. explozia a fost urmată de incendiu. În urma incendiului au rezultat două victime. Un bărbat care prezenta arsuri și o femeie care a suferit un atac de panică“, a declarat Silvia Bolohan, purtătoarea de cuvânt ISUJ Iași.

UPDATE: „Cel mai grav pacient este un bărbat, în vârstă de 50 ani, cu arsuri pe 7 % din suprafața corpului, la față și mâini. Bărbatul a fost intoxat cu fum, dar este conștient, în șoc posttraumatic și a fost preluat de SMURD. Cealaltă victimă este mama acestuia, în vârstă de 76 ani, cu leziuni minore la o mână. Aceasta a suferit un atac de panică. Este în grija echipajului prim ajutor“, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE: Din primele informații, în apartament erau două persoane în momentul producerii exploziei.

UPDATE: Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a suferit arsuri pe 7% din suprafața corpului, la nivelul feței și a mâinilor. Cealaltă persoană, o femeie în vârstă de 76 de ani, a suferit un atac de panică.

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp o explozie s-a auzit dintr-un apartament situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Iorga, din Iași. Imediat, s-a văzut cum ard cu flacără mare obiecte din apartament.

La fața locului s-a deplasat 1 TIM, 1 EPA, ATVM, 3 ASAS.

 

Publicată de BZI pe Duminică, 31 mai 2020

Comentarii
  • Macar atat daca va ducea capul sa puneti adresa…ca N Iorga e mare si poate au si altii rude pe acolo…vai de capul vostru..aveti impresia ca si adresa face parte din protectia datelor personale….

  • la eon ,delgaz se simuleaza munca ,multi dintre angajati se duc acasa sa doarme sau dorm prin masini in loc sa faca verificari sau detectare de cel putin 10 ani asa se procedeaza ,si tocmai acesti indivizi puturosi sunt acoperiti de sefii lor pt spaguta ,noii angajati nu stiu ce sa faca si nici nu vor sa faca nimic din cauza volumului mare de munca ,scapa gaz peste tot odata ce in 10 ani nu s.a facut nimic !

  • ANGAJATII DELGAZ IN FRUNTE CU PAPUSA MASCULINA DE ROMANESCU IN LOC SA FIE LA MUNCA ,EI SE DUC LA PESCUIT,LA FETITE MINORE ,LA JOCURI MECANICE ,LA RESTAURANTE ,NUMAI LA MUNCA NU

Adauga un comentariu