Local

Exclusiv! Filtru al poliției ieşene pe Bulevardul Poitiers – LIVE VIDEO/ FOTO

Publicat: 05 iun. 2020

În acest moment, poliţiştii au organizat un filtru în municipiul Iaşi. Concret, poliţiştii opresc maşinile ce circulă pe Bulevardul Poitiers spre CUG. Oamenii legii verifică dacă conducătorii auto au consumat băuturi alcoolice.

În perioada stării de urgență, până pe data de 15 mai 2020, oamenii legii au organizat o serie de filtre în municipiul Iași. În perioada stării de urgență, autoritățile au verificat motivul deplasării, dacă dețineau declarația pe propria răspundere, dar și dacă respectă regulile de circulație, precum respectarea vitezei regulamentare, purtarea centurii de siguranță sau consumul de băuturi alcoolice.

După ridicarea restricțiilor oamenii au început să circule tot mai mult, traficul din Iaşi fiind extrem de aglomerat în această perioadă! Acest lucru poate fi vizibil observat si prin prisma creșterii numărului accidentelor. Tocmai din această cauză poliția a intensificat controalele în trafic și a organizat mai multe filtre.

În ceea ce privește situația de la nivel național, a crescut numărul filtrelor de poliție în marea majoritatea a orașelor.

Pentru organizarea filtrelor au fost prezenți pe teren, în România, circa 36.000 de oameni ai legii. Pe arterele intens circulate au fost prezente 150 de grupe de intervenţie cu câte 10 membri.

Filtrele de poliţie au împânzit toată ţara şi mai ales drumurile spre munte şi mare.

Efective importante au fost la intrarea pe Autostrada soarelui, la intrarea pe vechiul drum spre mare, pe DN1, pe autostrada A3 şi autostrada A1.
Adauga un comentariu