Local

Exclusiv! Imagini incredibile în centrul Iaşului. Deontologul Gabriel Gachi a agresat fără motiv un amărât, bătut de soartă – FOTO/ VIDEO

Publicat: 06 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Imagini incredibile surprinse în centrul Iaşului. Deontologul Gabril Gachi îşi iese din minţi şi ajunge să bruscheze un om al străzii. Negru de furie, Gachi nu ţine cont că totul se întâmpla sub ochii trecarilor şi îl împinge puternic, punându-i viaţa în pericol omului străzii.

Iată că asta nu face decât să arate încă odată imaginea unui pseudo ziarist, lipsit de orice scrupule. În orice caz, pseudojurnalistul Gabriel Gachi nu îşi poate arăta bărbăţia decât în faţa unei persoane fără adăpost lipsit de apărare. Rectia sa este demnă de condamnat şi este o ruşine pentru întreaga breaslă. Gabriel Gachi, o tumoare a presei ieșene, nu face altceva decât să dovedească faptul că este un bătăuș, un om instabil din punct de vedere psihic și un pericol pentru cei care-l înconjoară. De altfel, sluga lui Marius Bodea, nu este la primul incident de acest gen. În luna septembrie a anului 2017, Gabriel Gachi a sărit la un reporter al cotidianului BUNĂ ZIUA IAŞI, ameninţându-l şi agresându-l fizic şi verbal.

A agresat și un jurnalist

Gachi s-a arătat nemulţumit de faptul că reporterul BUNĂ ZIUA IAŞI a dezvăluit cum acesta locuieşte abuziv într-un apartament al municipalităţii din zona Tătăraşi şi că ar fi trebuit evacuat de mult. Enervat că i-au fost scoase la iveală afacerile oneroase, Gabriel Gachi a ajuns să se comporte ca un golan şi să sară la bătaie la adresa reporterului BZI ziua în amiaza mare.
Vizibil iritat, Gachi a vrut să rezolve cu pumnul apariţia materialului în care se prezenta clar cum a reuşit să rămână în posesia apartamentului respectiv deşi avea o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă din anul 2011. De precizat că el a locuit timp de 6 ani de zile abuziv fără să plătească vreo lună de chirie către Primăria Municipiului Iaşi.
Reporterul BUNĂ ZIUA IAŞI se afla pe bulevardul Ştefan cel Mare după ce a ieşit de la o conferinţă organizată la Primăria Iaşi în momentul în care s-a intersectat cu Gabriel Gachi. Imediat, acesta făcut o criză de isterie şi a început să aducă ameninţări jurnalistului BZI şi să îi reproşeze apariţia acelui material. Nu a ţinut seama că se afla într-o zonă intens circulată şi a dat dovadă de un comportament de huligan.
La un moment dat şi-a ieşit din minţi şi l-a strâns de gât pe reporterul BUNĂ ZIUA IAŞI şi a încercat să îl lovească cu pumnul în faţă. Se putea ajunge şi la o tragedie dacă în zona nu se afla un alt coleg din presa locală care a intervenit şi l-a oprit pe Gabriel Gachi să facă şi alte gesturi necugetate.

Implicat în mai multe scandaluri cu poliția

Nu se poate că un om care se prezintă a fi deontolog să recurgă la astfel de gesturi. Ceea ce a făcut Gabriel Gachi demonstrează nu doar un comportament de joasă speţă, ci şi al unei persoane cu grave probleme de autocontrol. Gabriel Gachi a mai dat dovadă de un astfel de comportament suburban şi în alte rânduri.
În urmă cu trei ani, Gachi a fost implicat într-un scandal cu Poliţia Locală, după ce agenţii i-au făcut semn să elibereze o cale de acces. Acesta a staţionat ilegal cu maşina, iar agenţii i-au cerut să plece din acel loc. Numai ca Gabriel Gachi a trecut la ameninţări. După ce l-a luat la verificat, echipajul de Poliţie Locală a aflat cu stupoare că marele deontolog din presa ieşeana avea permisul de conducere suspendat. Atunci, individul a trecut la ameninţări la adresa oamenilor legii.
În plus, nu este pentru prima dată când acesta a condus, deşi avea permisul suspendat. Acest infractor este o ruşine pentru presă locală, are un comportament agresiv şi nu reprezintă mass-media în nici un fel şi mai ales nu respecta codul deontologic al jurnalistului.

 

Adauga un comentariu