Local

EXCLUSIV! Intervenție cu izoletă în Tătărași

Publicat: 19 mart. 2020

În această seară, în zona Tătărași și-a făcut apariția un echipaj de pe ambulanță. Acesta este echipat și dotat cu izoletă.

Revenim cu detalii

Comentarii
  • In sfirsit l-au ridicat pe Melinte Mihai de la Coarnele Caprei care a dansat in clubul Fratelli cu politistul creminal de la frontera .
    Felicitari DSP IASI isi face treaba .
    Mare atentie asta ,adica domnul Melinte trebuie sa predea telefonul ca el isi face selfi in izoleta si se posteaza pe Facebook cu declaratii ca el salveaza vieti omenesti in lupta cu COVITUL -19 .Si uite asa Melinte il detroneaza pe Buculei de la Podu Iloaiei .

  • sa moara china ! noi trebuie sa traim si sa suferim dezastrul mondial care ne asteapta. china si presedintele si guvernul chinei comuniste sunt vinovati de GENOCID INTERNATIONAL, O TARA MIZERABILA IN CARE SE MANACA SOARECI SI TOATE HOITURILE CARE AU DISTRUS LUMEA DE MAI MULTE ORI, SA PLARTEASCA DAUNE DE RAZBOI MONDIAL, SA DISPARA VCHINA SA MOARA CHINA NU NOI, nu vrem produse chinezesti in romania! toate produsele chinezesti sunt facute din deseuri infectate , mizerabile, aceasta tar mizerabila china nu cunoaste cuvantul igiena

Adauga un comentariu