Local

EXCLUSIV! Profesorul Gerard Jităreanu, validat ca preşedinte de noul senat al USAMV Iaşi – Update

Publicat: 12 feb. 2020

Update: Cotidianul „Bună Ziua Iași” vă prezintă prima reacție a reprezentanților Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași în urma validării ca președinte de Senat a prof. univ. dr. ing. Gerard Jitareanu:

Astăzi, 12 februarie 2020, Senatul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, s-a reunit pentru a desemna noua conducere pentru mandatul 2020- 2024.
Pentru funcția de Președinte al Senatului, în mandatul 2020-2024, a fost un singur candidat, domnul Prof. Univ. Dr. Gerard Jităreanu, care a fost aleas în unanimitate de cei 29 de senatori prezenți. De asemenea, pentru funcția de Vicepreședinte al Senatului a fost aleasă Prof. Univ. Dr. Lucia Draghia. Precizăm că, Senatul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași numără 33 de senatori (24 de cadre didactice și nouă studenți).
De pe ordinea de zi a ședinței mai amintim prezentarea raportului Rectorului, a Președintelui Senatului, cât și validarea alegerilor la nivel de departamenta – directori, membri in Consiliile facultatilor, Senat, Scoala doctorala, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat, pentru cadre didactice si studenti.

Astăzi noul Senat al USAMV Iași l-a validat pe prof. univ. dr. ing. Gerard Jitareanu ca președinte al acestui for academic important. Prof. univ. dr. ing. Gerard Jităreanu a fost rector al USAMV Iaşi timp de două mandate, între anii 2004 – 2008, și din 2009 pănă în prezent. De asemenea, a fost decan al Facultăţii de Agricultură între anii 2000 – 2004, preşedinte al Comisiei Naţionale de Doctorat (CNATDU), domeniul Agricultură din anul 2006 și preşedinte al Filialei Iaşi a Academiei de Ştiinte Agricole şi Silvice din 2006.loading...

Adauga un comentariu