Local

Exclusiv! O casă ce aparţine familiei lui Adrian Corduneanu a ars ca o torţă în această seară. De la ce a pornit incendiul

Publicat: 26 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Astăzi, 26 mai, în jurul orei 17.30, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de materiale textile din stradela Vântu nr. 3 – 5. Casa mamei lui Bogdan Iulian, verișorul lui Adrian Corduneanu a fost cuprinsă de flăcări. Încă două locuințe au fost afectate. În total șapte ofiţeri și 47 de subofiţeri au luptat împotriva flăcărilor. De asemenea la fața locului s-au deplasat trei autospeciale dotate cu apă şi spumă, un echipaj de prim-ajutor, o autospecială pentru trasnportul victimelor multiple, două echipaje de salvare şi prim-ajutor, o autoplatformă şi o descarcerare. Cisterne de la SalubrIS încărcate cu apă  au venit în ajutorul pompierilor.

În ciuda eforturilor pompierilor de a restrânge incendiul, mai multe locuințe au fost afectate

Acoperișurile a trei locuințe au fost cuprinse în această seară de flăcări. Deși pompierii au încercat să stingă incendiul cât mai repede, numeroasele materiale textile care se aflau în incinta depozitului au îngreunat misiunea. Incendiul s-a extins cu rapiditate spre locuințele din proximitate, fiind afectată și casa mamei lui Bogdan Iulian, verișorul lui Adrian Corduneanu. Autoritățile locale au anunțat că vor oferi cazare persoanelor a căror locuințe au fost distruse de flăcări.

Adauga un comentariu