Local

Exclusiv! Panică pe Aeroportul din Iaşi! Un bărbat este transportat de echipajul SMURD – FOTO/ UPDATE

Publicat: 11 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: „Pacientul în vârstă de 70 de ani a răspuns la resuscitarea avansată şi acum este transportat la Institutul de Boli Cardio-vasculare. Va intra la angiografie.”, a declarat Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iași.

UPDATE: În urma manevrelor de resuscitare ale medicilor, bărbatului i s-a restabilit pulsul și va fi preluat de un echipaj SMURD.

„Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă resuscitează în aeroport un pasager venit de la Londra găsit în stop cardiac în aeroport.”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefă UPU SMURD Iași.

UPDATE: Unei persoane în vârstă i s-ar fi făcut rău în timp ce era dat jos din avion. Menţionăm că bărbatul are un handicap locomotor, necesitând transportul în scaunul cu rotile. În aceste momente, medicii îl resuscitează dar sunt şanse slabe să îşi revină. Bărbatul are 73 de ani.

UPDATE: I s-a făcut rău, în momentul în care a intrat pe culoarul de sosire. S-a făcut masaj cardiac şi proceduri de resuscitare.

UPDATE: În aceste momente, echipajele SMURD efectuează manevre de resuscitare. Bărbatul ar fi fost în zborul de la  Luton și i s-ar fi făcut rău.

Știre inițială

Un avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internaţional din Iaşi după ce unui bărbat i s-ar fi făcut rău în aeronavă! Bărbatul în vârstă de 73 de ani a intrat în stop cardiorespirator. La faţa locului intervin echipaje de la Terapia Intensivă Mobila.

 

Vom reveni cu detalii!

Adauga un comentariu