Local

Exclusiv! Poveste terifiantă! La 80 de ani s-a sinucis. Un bătrân din Iași a recurs la gestul extrem în weekend

Publicat: 20 ian. 2020

Un bătrân în vârstă de 80 de ani din comuna ieșeană Focuri s-a sinucis. Sâmbătă dimineața, fiica bărbatului a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor după ce l-a găsit pe bătrân spânzurat de un copac lângă casă. Din câte se pare, bărbatul avea probleme medicale și a fost internat de mai multe ori la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru tratament. Sâmbătă a ieșit din casă să îngrijească animalele pe care le avea. După aproximativ două ore a fost găsit spânzurat cu o funie. Un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Iași a ajuns la fața locului și a încercat să-l readucă la viață pe bărbat. După 45 de minute, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost găsit spânzurat. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sâmbătă, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. În urma investigațiilor specifice se va stabili care a fost cauza decesului. Bătrânul nu avea semne de violență pe corp. El locuia împreună cu soția sa. Dumnzeu să-l ierte!

Adauga un comentariu