Local

Exclusiv! Prima declaraţie după realegerea în funcţia de rector a lui Tudorel Toader

Publicat: 11 mart. 2020

Reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iași”au obţinut prima declaraţie după realegerea în funcţia de rector a prof. univ. dr. Tudorel Toader.

„Acest vot mă onorează şi le mulţumesc pentru încrederea acordată pentru următorii patru ani colegilor mei din universitate. Acest vot arată faptul că este încredere în ceea ce s-a realizat în patru ani în cea mai veche universitate modernă a României. Pe de altă parte rezultatul votului arată că instituţia noastră este una deschisă, democratică şi în cadrul căreia fiecare îşi poate spune opţiunea. Îi asigur pe toţi membri comunităţii de faptul că ceea ce am realizat până acum va continua şi în următorii patru ani.”, a declarat prof. univ. dr. Tudorel Toader.

Comentarii
  • Indiferent de gurile rele, Toader a facut multe lucruri cu cap!!! nu ca piticul Oprea cu femeia goala din Aula M Eminescu sau Turnul din Pisa!!!

  • a facut pa dracu in patru ca mai mult a stat la poala lui dracnea,codrin,geordache si nicolicea;rusine asa zisilor universitari ,niste rime tiritoare.

Adauga un comentariu