Local

Exclusiv! Procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară

Publicat: 12 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară

În cazul accidentului sopranei Maria Macsim Nicoară, procurorii au deschis dosar penal pentru tentativa de omor. Deocamdată nu se poate spune faptul că soţul femeiii este suspect în dosar, dar oamenii legii vor face mai multe cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.

Oamenii legii fac mai multe audieri

Oamenii legii vor audia mai multe persoane în acest dosar. Prima persoană care, probabil, va fi audiata este chiar soţul Mariei Macsim Nicoară, Codrin Nicoară. Urmează, pe rând, să fie audiate rudele celor doi soţi, dar şi alte persoane.

Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi: Nu există, momentan, o concluzie clară

„Procurorul criminalist a fost la faţa locului şi face audieri în cauză. S-a constituit un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul în care a fost implicată doamna respectivă (mezzosoprana Maria Macsim-Nicoară – n.r.). Au fost audiate mai multe persoane, printre care soţul părţii vătămate, soacra acesteia şi unii vecini. Audierile vor continua”, a declarat marţi Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, care a adăugat că în cauză nu există deocamdată concluzii clare că, în această situaţie, ar putea fi vorba despre o tentativă la omor. În orice caz, deocamdată, în afară de cercetările la faţa locului şi audieri, procurorii ieşeni nu au luat vreo măsură preventivă cu privire la vreo persoană, în acest dosar.

Ambele persoane ar fi consumat alcool

Avocatul nu a vrut să facă declaraţii în faţa camerei. A precizat însă că mezzosoprana a consumat băuturi alcoolice, căzând mai apoi pe scări şi vomând. De asemenea, avocatul a precizat că cei doi soţi au consumat băuturi alcoolice, dar nu împreună. Nu au apelat numărul unic de urgenţă 112 mai devreme pentru că au crezut că îi este rău de la băutură. Criminaliştii au ridicat mai multe probe din casa celor doi soţi.

Medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește revenirea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește revenirea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, însã, în aceastã dimineaţă, au început să apară semne pozitive. Pe lângă efortul uriaş al medicilor, colegii de la Operă se roagă pentru sănătatea ei. În același timp, au început să apară tot felul de informații cu privire la faptul că soțul său, Codrin Nicoară, era un tip violent, care mai consuma alcool și uneori devenea foarte gelos.

Înainte de această căsătorie, Maria a mai fost căsătorită cu un alt bărbat, însă acea relație a fost un eșec. Apropiați ai Mariei susțin că nici a doua oară nu ar fi fost mult mai bine, fiind adesea victima unor scandaluri conjugale care se terminau cu bătaie. Mezzosoprana Maria Nicoară ar fi povestit mai multor prietene că nu mai dorește să continue relația pe care o are cu soțul său însă nu are curaj să meargă să depună acetele de divorț. Chiar dacă locuiam împreună într-o casă din Aroneanu, nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme.

DETALII DESPRE ANCHETĂ, AICI

Adauga un comentariu