Local

Exclusiv! Un tânăr a murit la Iaşi după o supradoză! A fost găsit lângă Siraj

Publicat: 24 ian. 2020

Dragurile fac victime! Un tânăr a murit lânga Siraj după o supradoză. Din câte se pare bărbatul ar fi consumat etnobotanice, fiind cunoscut în zona drept unul dintre cei mai vechi consumatori. Trupul său neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi pentru necropsie urmând să fie stabilită cauza decesului. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi fac verificări pentru a stabili întreaga situaţie.loading...

Comentarii
  • Vai vai ce stire. Detaliile unde sunt? Pana acum aveati acces la toata bibliografia iesenilor
    Sau cumva este vre-un ‘bombardier’ :))

  • Nu le mai este frică la dealeri de puscarie, chiar dacă ii prinde pedepsele cu pușcăria sint mici, nu conteaza, bani să iasă.

  • Da, se întorc cam repede de la parnaie băiețașii care sint prinși ca vând etnobotanicile. Care-i treaba?! Le suflă cineva in kurr?! Este unu care ii dădea lu fiimiu, l au prins, na stat nici un an inchis si acu vinde iar. Dacă l prind ca mai da la băiat, ii rup capu.

  • Eram la spital cu nevasta cand a decedat acest tanar. Orice ar fi fost si ce ar fi facut ti se rupe inima daca erai acolo in momentul respectiv, sa-i fi vazut mana, tata , verisori, frati, nici unul nu mai aveau lacrimi.
    Pacat. Politia vinde tigari cu tiganii in P Nicolina

Adauga un comentariu