Actualitate

EXCLUSIV! Universitatea Alexandru Ioan Cuza a reuşit cea mai tare tranzacţie imobiliară de pe piaţa ieşeana

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
EXCLUSIV Universitatea Alexandru Ioan Cuza a reuşit cea mai tare tranzacţie imobiliară de pe piaţa ieşeana

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a primit confirmarea de la Compania Națională de Investiții că solicitarea de finanțare pentru construirea unui complex sportiv pe strada Sărărie, nr. 200 a fost aprobată.

Obiectivul de investiții „Construire Complex Sportiv Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Str. Sărărie, nr. 200, municipiul Iași, județul Iași” a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului „Complexuri Sportive”, aprobată prin Ordin al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) nr. 2833/09.10.2019.

La data de 18.12.2018, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a intrat în posesia a două terenuri cu o suprafață cumulată de 8.888 de metri pătrați, pe strada Sărărie, nr. 200. Având în vedere lipsa unei baze sportive moderne, UAIC a inițiat un proiect pentru realizarea unui complex sportiv multifuncțional, compus din terenuri exterioare, bazin de înot acoperit, sală de jocuri sportive, cu terenuri omologate de handbal, baschet și volei, prevăzut cu tribune rabatabile pentru 4000 de locuri. În prezent este derulare contractul de proiectare, faza Plan Urbanistic Zonal (PUZ).EXCLUSIV! Universitatea Alexandru Ioan Cuza a reuşit cea mai tare tranzacţie imobiliară de pe piaţa ieşeana

Adauga un comentariu