Local

Exclusiv! Unul dintre liderii #Rezist din Iaşi a fost ridicat de mascaţi azi noapte! Este acuzat de trafic de droguri! – Galerie Foto

Publicat: 23 oct. 2019

UPDATE:  La data de 23.10.2019, procurorii DIICOT- S.T.Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.A, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt s-a reţinut că, în cursul anului 2019, cu sprijinul soției sale, inculpatul a înființat pe raza comunei Tomești, judeţul Iași, la adresa la care locuiesc cei doi împreună cu fiica minoră, pe terenul curții situat în spatele casei, în interiorul unor sere ( construcții pe cadru de lemn, acoperite cu folie din plastic) o plantație ilicită de cannabis de tip indoor constituită din mai multe plante de cannabis, în scopul recoltării și obținerii drogului de risc cannabis (inflorescențe), droguri destinate atât comercializării cât și consumului personal.
În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate 3 kilograme de cannabis, precum și alte bunuri și materiale utilizate în derularea activității infracționale.
În cursul zilei de astăzi inculpatul a fost prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi
sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Bacău, Alba, București și Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Ancheta explozivă a poliţiştilor ieşeni. Unul dintre cei mai vocali membri #Rezist a ajuns aseară pe mâna anchetatorilor. Percheziţiile s au terminat la miezul nopţii, iar el a fost băgat în CENTRUL DE REŢINERE ŞI AREST PREVENTIV din cadrul Inspectoratului de Poliţie judeţean Iași aproape de cursul dimineții. Tot atunci la IPJ a ajuns şi un medic care l a examinat. Adrian Dolniceanu este bănuit de trafic de droguri.

Acesta a fost arestat in temeiul Art. 2 alin. 1 din Legea nr 143/2000 republicată.loading...

Comentarii
  • Rezista bobitza! Rezista! Deci, voi astia cu gura mare si cu drepturile omului, de fapt sunteti infractorii sadea!…. Aha, cat tupeu! Prin fata fete mari si prin spate droguri!

  • Eu as propune sa fie ridicati TOTI rezistoizii, ca daca unul din ei foloseste droguri, sigur a impartit frateste si cu ceilalti pierde vara de pe acolo… Oameni fara Dumnezeu. Cine se aseamana se aduna!

  • Adică aceste specimene cu asta se ocupa? Când terfeleau instituțiile de învățământ ale statului aruncând cu vopsele și prin afirmațiile lor aduceau prejudicii imense de imagine CINEVA STIA CU CE SE OCUPA ORDINARII ĂȘTIA??? PROFUL ALA CARE II SUSȚINEA STIA SI DANSUL DE UNDE PROVENEAU BANII PENTRU FINANȚAREA TRANTORILOR ĂSTORA?? (HALAL PROFESOR SI IATĂ CU CINE SA IMBARLIGAT) ȘI UITE CUM NIȘTE MARSAVI SUNT SUSPECȚI DE FĂRĂDELEGI DAR CU SURLE SI TRÂMBIȚE URLAU CA ALȚII INCALCAU LEGILE. DUMNEZEU NU BATE CU TOMFA:)

  • Adică aceste specimene cu asta se ocupa??? Când terfeleau instituțiile de învățământ ale statului aruncând cu vopsele și prin afirmațiile lor aduceau prejudicii imense de imagine CINEVA STIA CU CE SE OCUPA ORDINARII ĂȘTIA??? PROFUL ALA CARE II SUSȚINEA STIA SI DANSUL DE UNDE PROVENEAU BANII PENTRU FINANȚAREA TRANTORILOR ĂSTORA?? (HALAL PROFESOR SI IATĂ CU CINE SA IMBARLIGAT) ȘI UITE CUM NIȘTE MARSAVI SUNT SUSPECȚI DE FĂRĂDELEGI DAR CU SURLE SI TRÂMBIȚE URLAU CA ALȚII INCALCAU LEGILE. DUMNEZEU NU BATE CU TOMFA:)

  • Adică aceste specimene cu asta se ocupau??? Când terfeleau instituțiile de învățământ ale statului aruncând cu vopsele și prin afirmațiile lor aduceau prejudicii imense de imagine CINEVA STIA CU CE SE OCUPA ORDINARII ĂȘTIA??? PROFUL ALA CARE II SUSȚINEA STIA SI DANSUL DE UNDE PROVENEAU BANII PENTRU FINANȚAREA TRANTORILOR ĂSTORA?? (HALAL PROFESOR SI IATĂ CU CINE SA IMBARLIGAT) ȘI UITE CUM NIȘTE MARSAVI SUNT SUSPECȚI DE FĂRĂDELEGI DAR CU SURLE SI TRÂMBIȚE URLAU CA ALȚII INCALCAU LEGILE. DUMNEZEU NU BATE CU TOMFA:)

  • – – – Poate-si trata omul deficitul endocanabinoidic clinic de care sufera marea majoritate a populatiei … Dar cine sa ne explice asta , mai bine credem ce spun guvernantii , ca e drog de mare risc si trebuie sa fim pedepsiti pt. cultura Cannabis-ului , posesia si/sau utilizarea lui .Pana se vor lamuri si oamenii ca e cel mai puternic medicament existent in natura si ca trebuie introdus ca supliment alimentar in dieta or sa mai treaca vreo 50 de ani . E aceeasi problema ca la vitamina C , ai nevoie de ea din surse externe , cu deosebirea ca noi producem vreo sase endocanabinoizi pe care din pacate , marea majoritate , ii distruge in sub 60 de secunde de la formare astfel ca sistemul endocanabinoid nu poate functiona corect . Rolul sistemului endocanabinoid : 1 – modulator al sistemului imunitar sau mai simplu este dirijorul acestuia ( importanta majora in bolile autoimune cat si in statusul proinflamator !) 2 – mentine homeostazia , constanta unor parametri fiziologici (simplificat iti pastreaza analizele medicale in acea fereastra ce spune ca esti sanatos !) si 3 – distruge celulele tumorale fara afectarea celor sanatoase prin 3 mecanisme ( a. induce apoptoza in celula tumorala b. scade angiogeneza necesara in tumori si metastazari c. printr-un mecanism direct nelamurit pe deplin de catre oamenii de stiinta ). Cred ca acum INTELEGETI de ce sunt restrictii legislative pt. aceasta planta … O zi buna cititorule

  • – – – Poate-si trata omul deficitul endocanabinoidic clinic de care sufera marea majoritate a populatiei … Dar cine sa ne explice asta , mai bine credem ce spun guvernantii , ca e drog de mare risc si trebuie sa fim pedepsiti pt. cultura Cannabis-ului , posesia si/sau utilizarea lui .Pana se vor lamuri si oamenii ca e cel mai puternic medicament existent in natura si ca trebuie introdus ca supliment alimentar in dieta or sa mai treaca vreo 50 de ani . E aceeasi problema ca la vitamina C , ai nevoie de ea din surse externe , cu deosebirea ca noi producem vreo sase endocanabinoizi pe care din pacate , marea majoritate , ii distruge in sub 60 de secunde de la formare astfel ca sistemul endocanabinoid nu poate functiona corect . Rolul sistemului endocanabinoid : 1 – modulator al sistemului imunitar sau mai simplu este dirijorul acestuia ( importanta majora in bolile autoimune cat si in statusul proinflamator !) 2 – mentine homeostazia , constanta unor parametri fiziologici (simplificat iti pastreaza analizele medicale in acea fereastra ce spune ca esti sanatos !) si 3 – distruge celulele tumorale fara afectarea celor sanatoase prin 3 mecanisme ( a. induce apoptoza in celula tumorala b. scade angiogeneza necesara in tumori si metastazari c. printr-un mecanism direct nelamurit pe deplin de catre oamenii de stiinta ). Cred ca acum INTELEGETI de ce sunt restrictii legislative pt. aceasta planta … O zi buna buna cititorule

  • Realizez cu stupoare ca va cufuriti pe voi si faceti mare caz din nimic.se fumeaza in toata lumea din istorie ca sa fie pace.in jumate de planeta e legalizat sub diverse forme.adeptii lu psd au de comentat.ar trebui infiintata o asociatie civica SA LEGALIZAM SI IN Romania.ca guvernul va invatat bine cu vodca din aia la bidon de 5L.toata lumea ar trebui sa aibe dreptul la 2 plante in gradina lui,asa cum ai dreptul sa iti plantezi vie!!

  • Sunteti inapoiati,sau platiti sa comentati de rau!Mai avem nevoie si de iarba!!arestati politicienii corupti care ne fura viitorul si bugetul de stat,aia sant criminalii de tara.unde esti tu tepes doamne!!?

Adauga un comentariu