Local

Exclusiv! Veşti bune despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. A fost detubată de la aparate. Respiră singură

Publicat: 22 mai 2020

Veşti bune din partea medicilor. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost astăzi, 22 mai 2020, detubată de la aparatul de respiraţie artificială. Artista poate respira singură şi-şi poate deschide ochii.

Cadrele medicale rămân însă rezervate, chiar dacă se observă o uşoară ameliorare neurologică. Starea artistei rămâne în continuare gravă. Totuşi, există semne favorbile în ceea ce priveşte starea de sănătate a mezzosopranei.

Reamintim faptul că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se zbătea între viață și moarte după ce a suferit un accident cumplit acasă, în comuna Aroneanu. Vestea a căzut ca un fulger peste toți cei care o cunosc pe artistă. Povestea începe sâmbătă seara, 09 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, o găsește pe artistă plină de sânge la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în Aroneanu.

Comentarii
  • Dumnezeu nu doarme. Sper sa se faca bine si sa spuna ce i s-a intamplat, iar criminalul sa ajunga acolo unde ii este locul pentru tot restul vietii.

  • Mama si fiul sunt complici. Acest zis accident este tras la indigo cu situatia in care Madalina Manole a ingerat 500ml de furadan asa cum se vrea ca opinia publica sa accepte ca artista a baut atat de mult incat a intrat in coma alcoolica dansa nu este cunoscuta ca fiind consumatoare de alcool. Intrebare? De ce sotul nu a sunat la salvare si a preferat sa astepte 8 ore dupa care a apelat la mama? Acest fapt nu constituie infractiune cand nu chemi salvarea imediat cand sotia este in stare grava?

Adauga un comentariu