Local

Excusiv! Atenţie la neatenţie! O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina – FOTO

Publicat: 14 ian. 2020

În aceste momente, pe podul din cartierul ieşean Alexandru, s-a produs un accident rutier. O şoferiţă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Autoturismul marca Matiz a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Podul este destul de circulat, dar din fericire, în momentul accidentului nu trecea nimeni. Şoferiţa în cauză a scăpat doar cu o sperietură. Testată cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

Comentarii
  • Ganditi-va ca ar fi trecut un om in varsta, copil sau altcineva care ar fi fost neatent pentru o fractiune de secunda, iar la cum arata „accidentul” ar fi putut sa moara nevinovat strivit sub acea masina. Cam ce soferi avem in trafic. Multi, dar foarte multi, au FIX degeaba carnet de conducere. Bineinteles multi l-au obtinut prea usor prin relatii, pile si cunostinte, evident oferind atentii.

  • Daca si puricul acela de masina la rasturmat.Se pare ca este pe sensul Podul de Piatra spre Alexandru cel Bun.Soferita s-a trezit la curse si dupa cum pare a trecut in viteza sa depaseasca de pe banda 2 pe banda 1 si sa lovit de bordura si materizase pe cupola.Acestei soferite trebuiesc minim 3luni meditare pentru ce facuse fara a da examen anticipat pentru recuperarea permisului de conducere.

Adauga un comentariu