Economic Local

Executorii vând o vilă din Dancu! Terenul are o suprafață de 1.000 de metri pătrați

Publicat: 17 aug. 2022
Executorii vând o vilă din Dancu Terenul are o suprafață de 1.000 de metri pătrați
O proprietate din sat Dancu, comuna Holboca, este scoasă la licitație

Un nou imobil este scos la vânzare de executorii judecătorești. Este vizată o proprietate din comuna Holboca, județul Iași. Procedura pentru valorificare este programată pentru finalul lunii august 2022

O proprietate situată în satul Dancu, comuna Holboca, județul Iași, este scoasă la vânzare de executorii judecătorești. Licitația este programată pe data de 23.08.2022. Imobilul este deținut de Cosmin Bolohan care nu a achitat un împrumut contractat de la Garanti Bank SA.

„Creditorii urmăritori sau intervenienți nu au obligația de a depune garanția de participare la licitație. De asemenea, sunt dispensate de depunerea garanției de participare la licitație persoanele care, împreună cu debitorul, au asupra imobilului urmărit un drept de proprietate comună pe cote-părți sau sunt titulari unui drept de preemțiune, după caz. Toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului sunt somați să îl anunțe executorului judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzarea imobilului, sub sancțiunea de a nu li se mai lua în considerare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Mihai Florea.

Au fost organizate sesiuni și pentru vânzarea altor imobile.

Executorii vând o vilă din Dancu cu aproape 70.000 de euro

Proprietatea debitorului este compusă dintr-un teren arabil de 1.000 de metri pătrați pe care se află amplasată o locuință cu regimul de înălțime P+M. Suprafața utilă a parterului este de 125 de metri pătrați, iar mansarda are 126 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 355.900 de lei, aproape 70.000 de euro. Totodată, pe data de 25.08.2022, este programată procedura pentru vânzarea unui imobil din comuna Miroslava, județul Iași, ce aparține societății Riana SRL. Societatea Riana SRL care datorează sume importante băncii TBI Bank este controlată de Mariana Homoranu. Executorii scot la vânzare un apartament cu două camere, situat în satul Valea Adâncă, pe strada Pepinierii, nr. 7, etajul 1. Se mai adaugă și o boxă situată la demisolul blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire pentru imobil de 240.975 de lei, aproape 48.000 de euro. Societatea Riana SRL are ca obiect de activitate „comerțul cu amănuntul”.

În 2021, a înregistrat o cifră de afaceri de 483.346 de lei, pierderi 113.217 lei, datorii de 953.175 de lei și un număr de 4 angajați. Executorii au scos la vânzare și un apartament de pe strada Eternitate, municipiul Iași.

Executorii vând apartamentele datornicilor

Totodată, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et.3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 mp, la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 mp. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro. Procedura este organizată de creditoarea Garanti Bank SA care are de recuperat creanțe de la garanții ipotecari Constantin Ciobanu și Aristița Ciobanu. La procedurile trecute imobilul a fost adjudecat în favoarea unui anumit de Daniel Bogdan Oprescu, dar nu a achitat suma cerută prin procesul-verbal de adjudecare.

Executorii vând o vilă din Dancu, dar rămâne de văzut dacă la licitație se vor prezenta ofertanți.
Comentarii
Adauga un comentariu