Local

Explicaţia penibilă a Andreei Antonescu: Un copil a sunat la 112! Poliția o contrazice – VIDEO/ ÎNREGISTRARE AUDIO

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Antonescu se află în centrul unui scandal. Aşa cum a dezvăluit bzi.ro în EXCLUSIVITATE, fosta membră a trupei Andre a sunat la ora 00.30 la numărul unic de urgenţă 112 şi le-ar fi spus poliţiştilor faptul că e sechestrată. Replica celebrei cântăreţe nu a încetat să apară. Aceasta a pus pe Instagram mai multe filmuleţe în care oferă o explicaţie evazivă despre ceea ce s-a întâmplat seara trecută.

Concret, artistă a explicat faptul că totul s-a produs dintr-o greşeală şi ca defapt, un copil ar fi apelat din greşeală numărul unic de urgenţă 112, la ora 00.30 noaptea, iar în timpul apelului, Andreea Antonescu ar fi vrut să iasă din casa pentru a-şi lua un pachet de ţigări din maşină, asta deşi Ştefan Manolache se opunea. Din cauza acestei ”neintelegeri” se pare că poliţiştii ar fi crezut ca vedetă este sechestrata.

Andreea Antonescu prinsă cu minciuna? Poliţiştii INFIRMA varianta artistei

Reprezentanții IPJ Iași au infirmat varianta Andreeei Antonescu. Nu se pune problema de voci pe fundal sau de un apel făcut de copilul care ar fi sunat, cumva, la 112. Au spus foarte clar: reclamația a fost făcută de o femeie de 37 de ani, domiciliată în București. Cine se potrivește descrierii? Sigur nu copiii unor prieteni de familie, ci clar Andreea Antonescu. Ajunge să dai un search pe Google și se lămurește tot.

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani, din Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său într-un imobil de pe raza Municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Femeia a negat faptul că a efectuat apelul şi a declarat nicio problemă. În consecinţă, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 4000 de lei, conform O.U.G nr. 34/2008 pentru apelare nejustificată a numărului unic de urgenţă”, a fost versiunea reprezentanților IPJ Iași, declarațiile putând fi confirmate în înregistrarea video pe care BZI.RO o are!

Adauga un comentariu