International

Explozie de proporții creată de un preot. A confundat mirul cu benzina – FOTO/ VIDEO

Publicat: 06 dec. 2019

Un preot din Nigeria a creat o adevărată tragedie. Acesta a confundat benzină cu mirul în timpul unei slujbe de vindecare. Tragedia a avut loc într-o biserică din Lagos, provocând o explozie de proporții care a ucis șase credincioși.

O explozie uriașă a zguduit oraşul Lagos, ea fiind cauzată de un preot într-o biserică. „Preotul a luat un bidon de gaz, crezând că acesta conține untdelemn (mir folosit la slujbă). Apoi a golit conținutul pe un credincios care a venit să-și primească binecuvântarea, dar o lumânare aprinsă alături de aceştia a luat foc și amândoi au luat foc”, a declarat Ibrahim Farinloye, purtătorul de cuvânt al Agenției Naționale de Management pentru Situații de Urgență (NEMA). Credinciosul a murit pe loc, trupul său fiind „de nerecunoscut”, în timp ce preotul a suferit „arsuri grave”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din districtul Baruwa din capitala nigeriană, s-a extins mai apoi către o conductă de gaz din apropiere. A urmat o explozie, creând un nor imens de fum gri pe cerul Lagosului.

Adauga un comentariu