Actualitate

Explozie la Petromidia. Planul roșu de intervenție a fost activat – VIDEO

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Sunt degajări mari de fum vineri dimineața, 29 martie 2024, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Autoritățile sunt în alertă, relatează Mediafax.

„CT – localitatea Năvodari – eveniment la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 6 mașini de stingere, 2 autoscări și 3 ambulanțe SMURD. Misiune este în dinamică”, transmis ISU Constanța.

Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari

Potrivit IGSU, la nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 6 mașini de stingere, 2 autoscări și 3 ambulanțe SMURD.

Pentru evenimentul de la Petromidia se deplasează în sprijin o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de pompieri Fetești.

“Intervenim la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie de la ora 8.40. Din primele informaţii este vorba de o explozie neurmată de incendiu”, au precizat pompierii, relatează News.ro.

Pompierii din cadrul ISU Constanța spun că a fost vorba de o explozie la rafinărie. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu. Deocamdată nu se știe dacă au fost victime în urma deflagrației.

Adauga un comentariu