International

Explozie puternică lângă Moscova. Autoritățile au mers la fața locului – VIDEO

Publicat: 02 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Explozie puternică lângă Moscova. Autoritățile au mers la fața locului - VIDEO
Explozie puternică lângă Moscova

O explozie a avut loc la Kolomna, detaliile celor întâmplate sunt încă necunoscute, a spus RIA Novosti în serviciul de presă al administrației orașului.

„Serviciile de urgență au mers la fața locului”, a răspuns departamentul la întrebarea dacă există informații mai detaliate despre incident.

Potrivit Baza, detaliile sunt încă necunoscute, dar explozia s-a auzit în aproape toate zonele orașului Kolomna de lângă Moscova. Confom datelor preliminare, explozia a avut loc într-unul din satele învecinate în jurul orei 21:30, conform Perlid.

„Mai întâi a fost fum, iar apoi o strălucire”, a spus un martor.

 

Autoritățile au denunțat posibila cauză a exploziei din regiunea Tula, Rusia

Unul dintre motivele exploziei din regiunea Tula ar putea fi căderea unei drone, a informat guvernul regiunii pe canalul Telegram.
Se precizează că în urma incidentului, guvernatorul Alexei Dyumin a susținut o ședință a sediului operațional al regiunii, unde șefii agențiilor de drept au raportat situația.

„Am discutat despre informațiile și măsurile luate în legătură cu explozia din centura forestieră de pe teritoriul districtului Kireevsky. Nu au fost răniți sau daune infrastructurii. Nimic nu amenință siguranța locuitorilor. Serviciile operaționale continuă să lucreze la fața locului, toate împrejurările incidentului sunt în curs de stabilire. Una dintre versiunile incidentului este căderea UAV”, se arată în comunicat.

Joi dimineață a fost anunțată o altă explozie

Joi dimineață, serviciul unificat de dispecerat al districtului Kireevsky a declarat pentru RIA Novosti că la 8:16 un localnic a sunat la 112 și a spus că a auzit zgomotul unei explozii la capătul străzii Molodezhnaya din satul Berezovski.

La fața locului, au găsit o pâlnie de aproximativ un metru și o jumătate de metru adâncime, precum și fragmente de obiecte metalice. Ulterior, Comitetul pentru Securitate Regională al Regiunii Tula a clarificat că aceasta a fost o pâlnie de la o explozie, care se află la o distanță de 600 de metri de sat.

Adauga un comentariu