Local

Explozie soldată cu victime în județul Iași. O persoană și-a pierdut viața – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 27 mai 2022
Pacient dus cu elicoterul la spital în urma unei explozii
A fost o explozie neurmată de incendiu la o casă în Andrieseni, județul Iași

În urmă cu puțin timp a avut loc o explozie fără incendiu în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că incidentul a avut loc în comuna Andrieșeni, județul Iași. Din păcate, în urma exploziei, au fost înregistrate două victime, un bărbat pe nume Vasile și o femeie care și-a pierdut viața, pe nume Margareta.

UPDATE: Autoritățile au transmis că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, au transmis autoritățile.

UPDATE: Bărbatul în vârstă de 78 de ani a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 60% din suprafața corpului, a fost intubat și transportat la spital cu elicopterul.

UPDATE: Nepoții victimelor se află în aceste momente la fața locului, împreună cu viceprimarul comunei.

„A fost o explozie neurmată de incendiu la o casă în Andrieșeni, județul Iași. În urma evenimentului au rezultat 2 victime, una decedată (femeie, 80 de ani) și una semiconștientă, bărbat (aproximativ 70 de ani). La fața locului a intervenit un Echipaj de Salvare Aeriană pentru a prelua pacientul în vârstă de 78 de ani, cu arsuri de gradul II pe aproximativ 60 % din suprafața corpului, intubat. Elicopterul a aterizat pe heliportul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar pacientul a fost transportat la de spital de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Forțele ISU nu au intervenit, iar persoana care a anunțat autoritățile a fost viceprimarul comunei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Se pare că cei doi au adormit și au lăsat o butelie pornită, aceasta fiind cauza exploziei.

 
Adauga un comentariu