Eveniment-Social

EXPLOZIV! Nu sunt MODELE la VIDEOCHAT, sunt PROFESOARE la Iasi! Fotografiile au fost DISTRIBUITE in SCOALA! Elevii, indragostiti de cele mai SEXY profe!

Publicat: 06 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Cateva imagini cu doua tinere, cadre didactice, au aprins imaginea elevilor @ Una profesoara, iar alta invatatoare, s-au fotografiat pe cupola unui autoturism in centrul Iasului @ Imaginile au ajuns si pe masa inspectorilor scolari care au deschis o ancheta in acest caz

O profa din Iasi a aprins si cele mai ascunse fantezii ale elevilor. De loc de prin dulcele Targ al Iesilor, masteranda pe la Facultatea de Matematica, Loredana Palanceanu a ajuns sa fie tare cunoscuta si prin scoala, si prin inspectorat, la scurt timp dupa terminarea studiilor. Elevii de la Scoala Profesionala Dagata s-au indragostit pana peste cap de cea mai sexy profa de Matematica care a intrat vreodata in cancelarie. Cum a ajuns profa sexy atat de cunoscuta? Ei bine, lucrurile stau cat se poate de simplu. Tanara profa, nascuta pe la mijlocul lunii noiembrie 1996, asta daca ne-am lua dupa informatiile lasate publice pe sfantul Facebook, s-a fotografiat in inima Iasului cu funduletul bombat ascuns obraznic sub o pereche de pantaloni mulati, pe cupola unui autoturism.

Profa', dependenta de cultura, s-a pozat intr-o ipostaza ce te duce cu gandul direct catre site-urile mai deocheate, langa una dintre cele mai importante institutii culturale din judet, langa Biblioteca Central Universitara.

Alaturi de alta tanara, profa' de mate aprinde imaginatia oricui. Cineva care a vazut fotografiile s-a gandit cel mai probabil ca profa' merita sa fie admirata atat de elevi, cat si de superiori. Asa au ajuns cateva imagini pe masa inspectorilor din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi. Ei bine, daca vi se pare ca domnisoara nu are un comportament prea decent pentru o profesoara de Matematica, trebuie precizat ca tanara care apare cocotata pe masina are langa ea o….invatatoare. Florentina Etcu a lasat pe Facebook cateva indicatii care arata ce cariera de succes are pana in acest moment. Ea este, dupa cum sustine, invatatoare la Scoala Gimnaziala "Carmen Sylva" din Iasi.

Inspectorii scolari cauta explicatii

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi au transmis ca vor face de indata verificari. "Putem confirma ca am primit un e-mail prin care ni se atrage atentia asupra unui numar de doua fotografii in care sunt surprinse doua domnisoare despre care ni se spune ca sunt cadre didactice. Este de datoria noastra sa verificam de urgenta, cu toata seriozitatea, aceste informatii, intrucat cadrele didactice trebuie sa fie modele de conduita pentru elevi atat la catedra, cat si in timpul liber, dincolo de orele petrecute la scoala".

Cele doua tinere risca sa fie mustrate de sefi. Cat despre imaginile in care apar, nu se pot spune prea multe. Cadrele didactice cocotate pe masina au facut senzatie printre elevi si printre parinti. In orice caz, pe pagina de facebook a celor doua tinere exista fotografii care au primit sute de like-uri, atat de la parinti, cat si de la elevi.

Adauga un comentariu