Expoziția „Cum arată mașinile viitorului?” semnată de Andrei Avarvarii, la Iași

Expoziția „Cum arată mașinile viitorului?” semnată de Andrei Avarvarii, la Iași

17 mai 2024, 14:00,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași invită publicul să viziteze, în perioada 22 mai – 2 iunie 2024, la Palatul Culturii, expoziția personală „Cum arată mașinile viitorului?”, aparținând designerului Andrei Avarvarii.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului de cercetare Masterclass internațional Automotive & Transportation Design cu tema „Vizualizare avansată în designul auto”, finanțat de Primăria Municipiului Iași și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, și coordonat de conf. univ. dr. Elena Șoltuz și lector univ. dr. Silviu Teodor-Stanciu.

Selecția celor 20 de lucrări etalate cu această ocazie prezintă parcursul profesional al designerului Andrei Avarvarii, colaborările cu reviste și companii de renume internațional, precum și preocuparea acestuia pentru futurologie în domeniul auto, folosind unelte noi, bazate pe Inteligența Artificială.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 24 mai 2024, ora 14.00, în spațiul Muzeului Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” Iași.

Comentarii
  • Aha. Deci iesenii au platit pentru ca unu’ sa isi expuna niste pareri desenate despre look-ul automobilelor. Asta in timp ce aveam gropi in carosabil, balarii in parcuri si blocaje in trafic. Intelligent sau ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *