Economic Local

Expoziția de păsări de la Holboca, anulată din cauza coronavirusului

Publicat: 28 feb. 2020

Evenimentul anual ce se desfășoară la începutul lunii martie, la Iași, nu va mai avea loc. Direcția de Sănătate Publică Iași nu a acordat avizul pentru ca această expoziție de păsări și animale de rasă să se desfășoare în Sala Sportului din Holboca. Motivul ar fi faptul că există riscul ca într-o aglomerație de persoane să fie transmis mai ușor coronavirusul.

„Ni s-a transmis că nu putem organiza anul acesta expoziția din cauza situației cu coronavirusul. Noi eram pregătiți să venim cu păsările, cu iepurii, participă crescători pasionați din toată țara, dar, din păcate, nu va mai fi anul acesta evenimentul. Va fi amânată până la o dată când se vor putea desfășura astfel de întâlniri”, a spus Romeo Condriuc, președintele Asociației Crescătorilor de Păsări de Genotecă Iași.

Anul acesta expoziția ar fi ajuns la cea de-a XX-a ediție. Zeci de expozanți cu aproximativ 1.000 de păsări și iepuri, o parte campioni, ar fi fost expuși la eveniment.



loading...

Comentarii
  • Sunt bolnavi astia de la DSV Iasi? Este aglomerarea de la Holboca mai mare decat cea din Palas unde vin sute de oameni? Pai si aici se desfasoara manifestari in aceasta perioada si la Ateneu si la mall-uri!!!!! Sau de astia va e frica ca va da in judecata Primaria si Dascalu?

Adauga un comentariu