International

Facebook va lansa o funcție prin care utilizatorii pot transmite un apel video cu până la 50 de persoane

Publicat: 24 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Facebook va lansa o funcție prin care utilizatorii pot transmite un apel video cu până la 50 de persoane

Facebook a anunţat joi că lansează o funcţie care va permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane, transmite Reuters. Utilizatorii vor putea invita persoane să participe la ”Messenger Rooms”, inclusiv persoane care nu au un cont pe Facebook, pentru apeluri video de grup, iar apoi vor putea transmite în direct, pe orice profil, pagină sau grup de pe platforma Facebook.

Iniiativa intensifică eforturile Facebook de a profita de creşterea puternică a cererii pentru servicii de video conferinţe declanşată de criza noului coronavirus, care a transformat Zoom Video Communications într-un nume cunoscut de toată lumea. Alte companii de tehnologie au lansat servicii similare pentru a atrage utilizatorii. Google, de exemplu, permite utilizatorilor să găzduiască gratuit conferinţe video pe Meet.

Facebook a anunţat că începând de joi lansează în unele ţări funcţia pe platforma sa şi pe Messenger şi că în curând va extinde serviciul în toate ţările unde este disponibil Messenger Rooms. Transmisiunile în direct de pe pagini Facebook s-au dublat în iunie comparativ cu anul anterior, în urma măsurilor de distanţare socială impuse de autorităţile mai multor ţări începând din martie, ca reacţie la pandemia de coronavirus.

Cele mai populare conturi de Instagram din România

Instagramul este una dintre cele mai populara retea de socializare. Aceasta a aparut in anul 2010. De la inceput a avut un imens succes si la doar 2 ani de la aparitie, in 2012, a fost cumparata de Facebook pentru suma de 1 miliard de dolari.

In ultimul timp a aparut un job nou pe internet, influencer online. Sunt persoane, grupuri de persoane sau branduri care au un cont pe o retea de socializare cu foarte multi urmaritori. La inceput cei mai multi urmaritori ii aveau deobicei persoanele deja cunoscute din muzica, televiziune, sport si nu numai. In ultima vreme au inceput sa apara si persoane care aduna foarte multi urmaritor fara sa fii avut vreo treaba cu televiziunea.

Cele mai populare conturi de Instagram in Romania

  1. Andrei Deiu – 3.5 milioane de urmaritori
  2. Inna – 2.8 milioane de urmaritori
  3. Antonia 2.5 milioane de urmaritori
  4. Delia – 2.4 milioane de urmaritori
  5. Andra 2.3 milioane de urmaritori

Cele mai populare conturi de Instagram din lume

  1. Cristiano Ronaldo 231 de milioane de urmaritori
  2. Ariana Grande 195 de milioane de urmaritori
  3. Dwayne Johnson 190 de milioane de urmaritori
  4. Kylie Jenner 186 de milioane de urmaritori
  5. Selena Gomez 183 de milioane de urmaritori

Cati bani fac cele mai populare vedete cu ajutor Instagramului

In ziua de azi tot mai multa lume incepe sa trateze retele de socializare ca pe  un job. Odata cu cresterea numarului de like-uri, followeri sau subscriberi incep sa vina si bani. In lume, cea mai bine platita vedeta de pe Instagram este Kylie Jenner care primeste in medie peste 1.2 milioane de dolari pe postare. Pe locul 2 si 3 sunt Ariana Grande si Cristiano Ronaldo care primesc putin sub 1 milion de dolari pe postare.

Vedetele din Romania primesc considerabil mai putin bani. Inna ar primii pe un post intre 5 si 9 mii de dolari, Antonia intre 5 si 8 mii, iar Delia intre 4 si 8 mii, conform influencermarketinghub.

Hastagurile pe Instagram

O importanta functie a instagramului este hastagul. Hastagul este un cuvant sau o serie de cuvinte precedate de semnul #. Acesta semn face ca aceste posturi sa fie  mai usor de descoperit si sa iti ofere celui carea lea creat o mai buna vizibilitate. Hastagul prima data o fost folosit pe twiter dar acum aceasta este un standar pentru aproape toate retelele de socializare. De multe ori ca hastaguri se folosesc cuvinte in limba engleza cum ar fi: wyd, tbh, tbt. In Romania unul din cele mai populare hastaguri este chiar #romania urmat de #travel si #bucharest.

Adauga un comentariu