Local

Familia fostului șef de la CTP Iași, Maricel Ghercă, infectată cu CoVid-19

Publicat: 25 iul. 2020
Carmen Ghercă a făcut anunțul trist pe o rețea de socializare

Probleme grave în familia fostului șef al Companiei de Transport Public Iași, Maricel Ghercă. După ce vineri, 24 iulie, a fost confirmat faptul că acesta este internat în spital ca urmare a îmbolnăvirii cu noul coronavirus, astăzi s-a aflat și că soția acestuia, Carmen Ghercă, dar și copiii acestora au contractat temutul virus.

Soția fostului șef al Companiei de Transport Public Iași a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care confirmă situația specială în care se află familia lor.

„Nu, nu ne-a plătit nimeni să spunem că avem COVID-19, însă am ajuns aici. Nu facem parte din nicio teorie a conspirației, dar facem parte din statistici. Am ajuns și noi aici, deși a fost cea mai mare spaima a mea de când a început pandemia. Aceasta este realitatea, virusul există și ne poate lovi pe toți. De aceea, vă rog, respectați regulile, fiți responsabili și, nu uitați, purtați masca. Mulțumesc mult tuturor oamenilor care ne-au fost alături și ne-au acordat tot sprijinul, inclusiv autorităților care au înțeles situația noastră specială, și tuturor celor care ne-au trimis gândurile lor de încurajare. Sperăm să trecem cu bine și peste această încercare…”, este mesajul postat de Carmen Ghercă.

Maricel Ghercă, care ocupă în prezent funcția de director adjunct în cadrul CTP Iași, a fost internat în spital iar situația sa este stabilă în momentul de față. Aflat în pragul pensionării, fostul șef al RATP Iași a fost depistat pozitiv în urma anchetei epidemiologice realizate de DSP la nivelul CTP Iași, acolo unde mai mulţi angajați din personalul TESA au fost depistați pozitiv.

Angajații CTP Iași din cadrul TESA au fost băgați în izolare după ce a fost depistat un focar de CoVid-19 în cadrul instituției, iar 11 salariați au fost depistați pozitiv. „I-am izolat pe angajați pentru că avem această posibilitate și în fiecare după-amiază dezinfectăm cu soluții speciale și cu lămpi cu UV”, a declarat directorul Cristian Stoica.

Comentarii
  • Toată compasiunea pentru aceasta familie. Doamna este o femeie puternica . Maricel gherca a fost și este un director competent și neamestecat in afaceri de corupție. Cu siguranța vor trece cu bine de aceasta ” cumpăna”. Sa le ținem pumnii.

  • Da într-adevăr, el lua in fiecare luna un salariu de peste 10000, iar angajatii maxim 2000, competenta maxima, poate pentru el. De ce a falimentat RATP-ul? Angajatii duceau greul…. lipsa de respect! Si aici s-a ajuns tot din cauza ineficientei…. 7-8 angajați intr-un birou….

  • Gherca nu-i nenea care a falimentat RATP si iesenii au platit datoria de doua ori ?
    Nu vreau sa fiu nesimtit, dar Dumnezeu nu bate cu parul.

  • Un director este eficient atunci cand firma are profit si subordonatii sunt mulțumiți … știe dl Gherca cum este sa te trezesti la 2 dimineata si sa primesti 1500 de lei ca vatman? De la 1500 la 15000…. eficienta zic….

  • In spital are timp sa mediteze si cand revine, va mareste salariu… ca si voi aveti familie si copii la scoala…. adica trei salarii de director la CTP aproape jumatate de miliard in fiecare luna? Ieseni, eu zic sa mergem sa ne angajam…. amaratii nu au decat sa se trezească la 2… ce daca mor de foame….

  • Daca un vatman are 1500 sau pana in 2000 si directorii au cam de 8-10 ori mai mult, Dl Primar, stai jos, ramai repetent!! Cum este posibil? De ce asa diferenta? Si la primarie este la fel?

  • Nu conducerea este vinovata de salariile voastre,,,,,intrebati sindicatele de ce aveti salarii asa de mici ei trebuie sa se bata pentru drepturile voastre nu conducerea ii platiti degeaba pe sindicalisti .Au ramas sindicat numai cu numele asta este adevarul .

  • Domnule Popescu, poate aveti dreptate, dar va spun din experientă ca un manager eficient se uita mai intai la ce salarii au oamenii din subordine. Directorul meu asa a facut! A spus ca el este tinut de raportarile celor din subordine, daca ei nu sunt multumiti si nu muncesc eficient, el nu are ce raporta, deci pleaca! Motiv pentru care raportul este de 1 la 4. Adica managerul are de4 ori mai mult decat cel mai mic salariu …. DECI? SE POATE….bunavointa lipseste…..

Adauga un comentariu