National

Fără mașini în zilele de 1 și 2 mai. În ce oraș a fost intrzisă circulația

Publicat: 30 apr. 2020

Orașul Blaj a interzis circulația mașinilor și a motocicletelor în 1 și 2 mai, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Amenzile pentru cei care nu respectă măsura sunt între 100 și 500 de lei.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Blaj a aprobat joi instituirea unor restricţii de circulaţie a autovehiculelor, maşinilor, auto-utilitarelor şi motocicletelor în orașul Blaj pentru zilele de 1 şi 2 mai 2020, pentru prevenirea şi limitarea infecţiilor cu noul coronavirus.

Nerespectarea acestei hotărâri se sancţionează cu avertisment sau cu amendă contravenţională în cuantum de la 100 lei la 500 lei.

Astfel, va fi interzisă circulaţia tuturor autovehiculelor în zilele de 1 mai şi 2 mai, între orele 7:00 şi 19:00.

Excepţie fac: vehiculele care fac livrări pentru societăți, cele aflate în tranzit prin municipiul Blaj, cu condiţia să tranziteze oraşul fără oprire programată, cele aparţinând persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în Blaj care se reîntorc în oraș din alte destinaţii, cele care merg în interes de serviciu la Blaj, cele care duc persoane cu urgenţe medicale sau pentru căsătorie, deces, etc).

„Nu s-a mai întâmplat până acum. E o măsură de prevenție pe care a luat-o Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, la propunerea mea”, a spus Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj.

Adauga un comentariu