National

Farmaciile ROPHARMA – EPID Propolis Immunepid Junior – adjuvantul pentru imunitatea juniorului tău

Publicat: 30 apr. 2020

În cazul juniorilor, sistemul imunitar este funcțional încă de la naștere, însă este imatur, fiindcă această funcție a organismului, cea imunitară, se dezvoltă constant (undeva până la vârsta de 11-12 ani) și devine din ce în ce mai complexă pe măsură ce organismul învață să lupte singur împotriva factorilor antigeni. Deși expunerea celui mic la infecții comune – viroze, răceli – poate fi pentru părinți un adevărat motiv de îngrijorare, este important să amintim că odată expus, cel mic își va forma anticorpii necesari și își va întări sistemul imunitar, pentru că anumite categorii de anticorpi rămân în organism pentru toată viața. Iar următoarea dată când cel mic se confruntă cu un patogen similar cu ce a mai experimentat organismul său, organismul îl recunoaște și chiar își amintește cum l-a învins în trecut și reușește să îl învingă și de data aceasta.

Pentru un părinte poate fi dificil să își vadă copilul răcit, indiferent dacă acea răceală generează în organismul celui mic anticorpi care îl vor ajuta pe mai departe. De aceea, pentru siguranța absolută a celui mic, părinții pot apela la suplimentarea cu produse naturale destinate luptei pentru susținerea sistemului imunitar.Odată ce cresc, copiii pot fi ajutați să lupte împotriva răcelilor sau a gripei cu ajutorul suplimentelor alimentare naturale pe bază de vitamine și minerale așa cum este EPID Propolis Immunepid Junior.

Suplimentul alimentar este îmbogățit cu vitamina C, zinc, propolis EPID (o formulă brevetatăde propolis obținut prin extragerea cerii și purificarea acesteia), cătină și echinaceeași se clasează printre cele mai apreciate produse special create pentru juniori. Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea sistemului imunitar și a metabolismului energetic.Zincul și cătina au rol similar cu cel al vitaminei C și luptă pentru menținerea sistemului imunitar la cote înalte, iar cătina și echinacea contribuie la apărarea naturală a organismului.Pentru juniorii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani este recomandat un pliculeț dizolvat într-un pahar de apă dimineața, la micul dejun.

Acest produs este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

Mai multe detalii despre EPID Propolis Immunepid Junior găsești pe site-ul nostru www.ropharma.roși în oricare din farmaciile Ropharma din țară.

Beneficii terapeutice:

EPID Propolis Immunepid Junior are efect imunostimulator, întrucât ajută organismul să se mențină sănătos și puternic, iar proprietățile antibiotice combat în mod direct infecțiile bacteriene. De asemenea, are efect depurativ, fiindcă ajută organismul să elimine toxinele din sistemul digestiv, contribuind la o bună funcționare a acestuia.

Adauga un comentariu