Magazin

Farmaciile Ropharma – Ingrijirea tenului gras in sezonul rece

Publicat: 25 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Farmaciile Ropharma  Ingrijirea tenului gras in sezonul rece

Fondul de ten nu poate rezista nici măcar câteva ore pe pielea ta? Tenul tău are tendințe de îngrășare după doar câteva minute de la spălare? Dacă răspunsurile sunt afirmative, înseamnă că tenul gras îți dă bătăi de cap, iar anotimpul rece a venit cu schimbarea de care avea inevoie.

Iarna, atunci când temperaturile scad mult sub 0 grade, pielea are cel mai mult de suferit, deoarece se poate crăpa, se înroșește și se usucă. Pentru persoanele cu ten gras, sezonul rece este în aparență o ușurare, dar în realitate frigul și vântul creează altă problemă, poate cea mai importantă, deshidratarea. Tenul gras are și el nevoie de hidratare, chiar dacă se vehiculează cel mai adesea ideea că ar putea foarte bine să reziste și fără. Este foarte important să folosești creme de zi, mult mai hidratante decât cele folosite vara.

Cele mai bune creme pentru sezonul rece conțin vitamine. Vintamina A, C și E sunt important e pentru hidratarea și îngrijirea pielii în timpul sezonului rece. Vitamina C și E sunt antioxidanți care protejează celulele și grăbesc procesul de reparare al pielii, iar vitamina A este importantă pentru că repară țesuturile.

Formulele bogate în nutrienți cu capacitate emolientă, nutritivă și protectoare sunt cele mai recomandate în lunile de iarnă, întrucât asigură hidratarea intensă de care tenul are nevoie pe  parcurusul zilei. Un aliat pe măsură te poate ajuta să lupți împotriva agresiunilor mediului, în special împotriva condițiilor climatice neprielnice, care contribuie la deteriorarea calității pielii.

Gama Verattiva propune un tratament nutrițional pe bază de acizi și vitamine, care hidratează și regenerează tenulf ără a-l încărca. În plus, antioxidanții ajută celulele să funcționeze la nivel maxim și încetinesc sau chiar inversează procesul de îmbătrânire legat de stresul oxidativ.

Cu siguranță nu ți-ai fi imaginat că tenul tău ar putea prezenta un avantaj și nu doar o povară. Iată că tenul gras îmbătrânește mult mai lent comparativ cu oricare alt tip de ten. Mulțumită secreției naturale de sebum, pielea este protejată împotriva apariției liniilor fine și a ridurilor. Tot ce are nevoie este un program simplu, dar regulat de îngrijire pentru a scădea riscul apariției erupției de tip acnee. Ai grijă de tenul gras și în perioada rece și nu te lăsa păcălită de scăderile de temperatură!

Produsele Verattiva sunt disponibile in Farmaciile Ropharmasi pe www.ropharma-healthcare.ro.

Adauga un comentariu