Magazin

Farmaciile Ropharma – Linia solara Verattiva Sole, dedicata pielii tale

Publicat: 22 iun. 2021

Vara a sosit! Vremea frumoasă și vacanțele încep. Deci tot ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucuram de bronzul obținut.

Cu toate acestea, expunerea la soare trebuie făcută în aşa fel încât să ne păstrăm mereu pielea sanatoasă. Modul în care soarele afectează organismul nu mai este un secret şi ţine de numeroşi factori precum: vârsta, sensibilitatea pielii, mediul înconjurător, etc.

Arsurile solare au foarte multe efecte dăunătoare care, în timp, nu pot fi evitate, de aceea cel mai important este să rămânem mereu protejaţi şi să ne bronzăm inteligent.

Suntem conştienţi că expunerea la soare aduce bucurie, dar disconfortul generat ulterior, ne poate pune pielea în pericol.

Ce ni se poate întâmpla după o expunere necontrolată:

  • arsură solară sau eritem
  • atopie sau rozacee, dezechilibre dermatologice care fac pielea extrem de sensibilă la variaţiile din mediul înconjurător şi în special la soare
  • acnee – care pare că la soare se estompează – dar este doar un efect pe termen scurt. Soarele nu face decât să îngroaşe straturile pielii, iar acneea să se dezvolte în interior urmând ca apoi, când expunerea la soarele puternic dispare, acneea se reinstalează.
  • fotodermatoza sau apariţia coşurilor mici şi roşii de pe piept, umeri şi de multe ori picioare. Această afecţiune apare atunci când expunerea la soarele intens din timpul verii este mult prea prelungită și la ore total nepotrivite.

Cel mai important este să nu te expui niciodată la soare fără protecţie.

Pentru această nevoie, Ropharma recomanda gama Verattiva Sole care ne ajuta sa neprotejamde razele soarelui, dar în acelaşi timp ne pregateste pielea pentru un bronz de invidiat.

Verattiva Solepentru intensificarea bronzului este o emulsie care stimulează mecanismele fiziologice ale bronzului, apărând pielea de efectele nocive ale razelor solare care duc la îmbătrânirea acesteia. Protejează pielea atât de efectele radiațiilor UVA și UVB, cât și de radiațiile IR, întărind stratul de protecție al pielii. Alege şi tu gama noastră, iar la final bucură-te de bronzul pe care ţi l-ai dorit.

Gama Verattiva Sole este disponibila in Farmaciile Ropharma si pe www.ropharma.ro.

Adauga un comentariu