Cancan ultimă oră

Fata cea mare a lui Ilie Năstase frânge multe inimi. Alessia este model

Publicat: 13 iul. 2021
Alessia Nastase se pozeaza
Fiica lui Ilie Năstase a luat Bac-ul cu brio și a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă.

Ilie Năstase este mândru nevoie-mare de fiica sa cea mare, Alessia, din căsătoria cu Amalia, care a luat Bac-ul cu brio! Tânăra se pregătește acum să studieze în străinătate.

Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase, a susținut Bacalaureatul săptămâna trecută, iar toată familia se bucură acum de reușita tinerei, care a plecat deja din România. Ea a decis să își continue studiile într-o altă țară.

Chiar dacă a încercat să practice și tenisul, Alessia a ales meargă pe calea artelor. Fiica lui Ilie Năstase a luat Bac-ul cu brio și a intrat la o facultate de design renumită din Paris, Parsons, unde a primit o bursă.

Fata cea mare a lui Ilie Năstase frânge multe inimi și a luat Bac-ul cu brio

Fata cea mare a legendarului Ilie Năstase chiar este model! Alessia a luat Bacalaureatul, emoționându-și părinții: „Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă. Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!”, a fost mesajul postat de Amalia Năstase.

Alessia Năstase are trăsături de personalitate asemănătoare cu ale tatălui său, fostul mare campion Ilie Năstase! La doar 18 ani, Alessia și-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe celebrul ei tată, stilizat în timp ce avea o rachetă de tenis într-o mână și o umbrelă în cealaltă mână. Recent, fiica tenismenului a organizat o expoziție ce aborda jocul de tenis, în care se găseau fotografii, vederi, figurine din diferite materiale, dar și câteva rachete. Ea va studia în continuare „Artă, media și tehnologie”, la facultatea Parsons, specializarea fiind arte frumoase.

Adauga un comentariu