Cancan ultimă oră

Fata lui Cornel Palade, dată afară și lăsată cu hainele pe stradă. Ce i s-a întâmplat Adei: „M-am săturat să îmi țin gura”

Publicat: 23 mai 2022
Ada îmbrăcată cu o rochie cu paiete și cornel Palade cu un costum negru și o pălărie neagră
Ada Palade  a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele pe stradă, după ce, în urmă cu trei ani, a părăsit România și s-a dus cu mai mulți prieteni de-ai ei în Anglia

Fata lui Cornel Palade a avut parte de momente de coșmar, asta după ce a decis să părăsească România și să se mute în Londra, deoarece este de părere că România nu îi oferă nimic bun.

Ada Palade  a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele pe stradă, după ce, în urmă cu trei ani, a părăsit România și s-a dus cu mai mulți prieteni de-ai ei în Anglia, iar printr-o postare pe pagina personală de Facebook a împărtășit acest lucru cu urmăritorii ei.

Ada Palade, lăsată cu hainele pe stradă și dată afară din casă

Ada Palade povestește că a fost folosită de prietenii ei, după ce aceștia s-au mutat cu ea la Londra, dar au vrut doar să profite de bunătatea ei și de ajutorul pe care ea l-a oferit. Fiica lui Cornel Palade a povestit cum a fost dată afară din casă și un moment în care a fost agresată de un șofer de autobuz chiar în mijlocul străzii.

„Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani. Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină. Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria. După 6 luni de când m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic”, a scris fata actorului pe Facebook.

Ce i s-a întâmplat fetei lui Cornel Palade

Ada Palade și-a iubit foarte mult amicii și a avut mare încredere în ei, dar a fost trădată de mai multe ori. A trecut prin clipe cumplite, doar pentru că în România nu putea să lucreze într-un mediu unde, susține ea, prostia este pusă ca o imagine a muncii.

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, misoginiei, sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt expuse. Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește judecata cu privire la ceea ce înseamnă respectul și moralitatea”, a mai scris vedeta.

De asemenea, ea a fost asaltată în plină stradă de un șofer de autobuz, însă nimeni nu a sărit să o ajute, nici măcar autoritățile. Ea mai spune că în România nu a fost niciodată tratată ca un copil al acestei țări.

„Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei, am făcut atâtea lucruri pentru acea țară coruptă. Totul începe azi, m-am săturat să îmi țin gura”, a mai scris fiica lui Cornel Palade pe o rețea de socializare.
Comentarii
Adauga un comentariu