Cancan ultimă oră

Fata lui Ion Dichiseanu spală cu clor mormântul tatălui său. Ioana crede că actorul încearcă să comunice cu ea: „Mi-a transmis foarte multe mesaje”

Publicat: 28 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fata lui Ion Dichiseanu spală cu clor mormântul tatălui său. Ioana crede că actorul încearcă să comunice cu ea Mi-a transmis foarte multe mesaje
Ioana Dichiseanu nu-și poate reveni după moartea tatălui său, celebrul actor Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu nu-și poate reveni după moartea tatălui său, celebrul actor Ion Dichiseanu. Fosta soție a acestuia a făcut declarații șocante legate de fiica ei. Conform acesteia, Ioana îi îngrijește mereu mormântul părintelui său. Simona Florescu a rămas surprinsă de relația unică și specială pe care fiica sa o are cu fostul său soț.

Ioana Dichiseanu trece prin momente dificile de când tatal ei a plecat dintre noi

Marele actor s-a stins din viață, iar de atunci, tânăra își visează părintele aproape în fiecare seară. Mama sa, artista Simona Florescu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre relația pe care Ioana o avea cu tatăl său, Ion Dichiseanu.

Ion și Ioana Dichiseanu au avut o relație specială, iar marele maestru adora să fie în preajma fiicei sale. Moartea actorului a îndurerat-o pe Ioana, care petrece mult timp la momântul părintelui său. Chiar și mama sa, Simona Florescu nu-și poate explica legătura pe care Ion și Ioana Dichiseanu o au.

Simona Florescu: „Dichi a divinizat-o pe Ioana”

Marele actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață, iar Ioana, fiica lui își visează deseori părintele. Fosta parteneră de viață a regretatului actor a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Simona Florescu a vorbit despre relația specială pe care fiica sa o are cu Ion Dichiseanu. Artista a mărturisit că Ioana a suferit foarte multe după moartea actorului.

„A fost greu! Sărbătorile coincid cu spitalizarea lui Dichi şi nu a fost deloc uşor. El este lângă noi încă. Înainte nu credeam că se poate aşa ceva! Ioana se conecta cu tatăl ei când el era în viaţă, era în comă indusă. El îi zicea în vis şi îi spunea că îl doare ceva, că se întâmplă ceva. Medicii îi confirmau a doua zi aceste lucruri. Am rămas blocate amândouă, îţi dai seama! Eu l-am visat mai puţin decât Ioana. Ea îl visează aproape în fiecare seară, e o legătură de sânge, dar şi una spirituală. Ioana suferă foarte mult că nu mai e! Iar Dichi a divinizat-o pe Ioana, şi-a dorit-o foarte mult.”, a spus Simona, potrivit Playtech.ro.

Ioana Dichiseanu îi spală mormântul tatălui său

Simona Florescu a declarat că Ioana are grijă în permanență de mormântul tatălui ei. Conform acesteia, tânăra îi spală mormântul cu clor și îi pune mereu flori. Artista susține că mereu s-a îndoit de faptul că Ion Dichiseanu ar fi iubit-o, dar actorul îi spunea mereu că ține la ea, mai ales că i-a dăruit o fiică.

„E o perioadă foarte urâtă pentru ea, merge mereu la cimitir. Îi spală mereu mormântul, pune flori tot timpul. Spală marmura cu clor, efectiv! Eu mereu am crezut că m-a luat de soţie pentru că i-am oferit copilul pe care şi l-a dorit atât de mult. Am fost nesigură de iubirea lui! Nu credeam că era lângă mine pentru că mă iubea pe mine. Dar el mereu spunea că astea sunt prostii. Poate doar mă răsfăţam, nu ştiu!”, a mai spus Simona Florescu.

Ioana îl visează deseori pe Ion Dichiseanu

În urmă cu ceva timp, Ioana declara că are foarte multe vise premonitorii cu tatăl său, lucru care i s-a întâmplat încă din perioada în care Ion Dichiseanu era internat în spital. Artista a declarat că sunt lucruri care i-au apărut în vise și s-au adeverit a doua zi. De asemenea, Ioana Dichiseanu susține că tatăl ei îi trimite mesaje, fiind convinsă că actorul este în preajma sa și o veghează.

„L-am visat. L-am visat de foarte multe ori, aproape în fiecare noapte. Mi-a transmis foarte multe mesaje, inclusiv mi-a spus niște lucruri care ulterior s-au adeverit și așa comunicam cu el și cât era în spital. Avem în continuare o legătură puternică pentru că am foarte multe confirmări și semne și simt că este în continuare lângă mine, lângă noi”, a spus Ioana pentru Antena Stars, conform Fanatik.ro.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Adauga un comentariu