Magazin

Fazele lunii si influenta lor, in functie de zodie

Publicat: 26 mart. 2012
Fazele lunii si influenta lor in functie de zodie
1
Luna are o influenta majora asupra zodiilor. Afla cum iti influenteaza fazele lunii comportamentul in functie de semnul care te defineste in horoscop:
Berbec
Luna noua: Ii amplifica energia si dorinta de a sti cat mai multe. In aceasta perioada nativii sunt mai competitivi ca niciodata.
Luna in crestere sau primul patrar:  Predispune catre nehotarare. Relatiile cu persoanele din jur pot avea de suferit.
Luna Plina: Stimuleaza curiozitatea nativilor si mascheaza perioadele de incertitudine. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Favorizeaza starile de nervozitate si nerabdarea. Dornici sa iasa mereu pe locul intai, nativii tind sa treaca peste vointa celorlalti. 
Taur
Luna Noua:  Favorizeaza inceputurile. Aduce persoanelor timide mai mult curaj si le sporeste increderea in fortele proprii. 
Luna in crestere sau primul patrar: In general este o perioada favorabila pentru semnele fixe, de Pamant. Insa, aceasta faza nu este ideala pentru discutii radicale. 
Luna Plina: Amplifica starile de nervozitate si incapatanarea. Taurii tind sa exagereze cu posesivitatea, de aceea ar trebui sa evite intalnirile importante. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Predispune catre stari melancolice sau depresie. 
Gemeni
Luna Noua:  Aduce prosperitate in viata nativilor Gemeni. Sunt mai relaxati decat de obicei si tind catre intelegere. Este momentul perfect pentru a calma conflicte. 
Luna in crestere sau primul patrar: Influenta lunii in aceasta faza favorizeaza schimbarile bruste de temperament. Nativii sunt mai indecisi.
Luna Plina: Nu este o perioada buna pentru intruniri importante. Favorizeaza superficialitatea si dezinteresul, spulberand sansa unei comunicari facile. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar:  Este momentul perfect al nativilor care vor sa impresioneze. Aceasta perioada favorizeaza intalnirile spontane.
Rac
Luna Noua:  Poate semana indecizie in sufletul nativilor. In general, luna noua este prielnica  inceputurilor, dar racii se tem de confruntari directe. 
Luna in crestere sau primul patrar: Anunta schimbari bruste. Nativii sunt energici dar inca nu se pot detasa total de indoieli.
Luna Plina: Reprezinta momentul perfect pentru intalniri si recompensari. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Favorizeaza activitatile care au ca scop dezvoltarea cunostintelor. Asadar, aceasta faza este pozitiva atat in plan sentimental cat si in plan financiar.
Leu
Luna Noua: Favorizeaza deciziile importante. Nativii pot sa renunte mai usor la obiceiurile nepotrivite si sunt extrem de influentabili. 
Luna in crestere sau primul patrar: Vulnerabilitatea nativilor din zodiaLeu atinge cote impresionante in aceasta perioada. Pot aparea conflicte si nemultumiri. 
Luna Plina: Leii sunt mai prudenti in aceasta perioada. Isi analizeaza greselile si sunt dispusi sa isi amane deciziile, chiar daca isi risca imaginea.  
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Aceasta perioada favorizeaza actiuniel de imbogatire. Asadar, o faza pozitiva, care anunta reusite. 
Fecioara
Luna Noua: Nativii sunt inconjurati de armonie si pozitivism. Increzatori in propriile forte, au sanse mari sa reuseasca. 
Luna in crestere sau primul patrar: Nativii sunt predispusi mai mult ca niciodata la nehotarare si stres. Se tem sa ia decizii si prefera sa amane. 
Luna Plina: Poate sa complice actiunile importante. Nu este favorabila pentru discutii tensionate.  
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Desi sunt mai visatori, aceasta faza a lunii le sporeste Fecioarelor sansele unor reusite. Isi fructifica din plin imaginatia. 
Balanta
Luna Noua:  Amplifica optimismul si dorinta de comunicare. Este o perioada excelenta pentru intalniri si aduce noroc in viata sentimentala. 
Luna in crestere sau primul patrar: Sporeste creativitatea. Balanta are un simt artistic dezvoltat si in aceasta faza a lunii se remarca printr-un comportament deosebit. Uneori are tendinte sa exagereze cu posesivitatea sau cu laudele. 
Luna Plina: Poate sa complice actiunile importante. Ii subliniaza cel mai bine comportamentul indecis, asadar nu sunt indicate discutiile sau reunirile sub influenta acestei faze. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Poate avea efecte pozitive, deoarece favorizeaza noile inceputuri. Schimbarile sunt binevenite in aceasta perioada.
Scorpion
Luna Noua:  Ii sporeste Scorpionului atentia si perseverenta. Este mai stralucitor ca oricand si reuseste sa faca o buna impresie celor din jur. 
Luna in crestere sau primul patrar: Este prielnica pentru planuri si organizare. Nativii sunt buni cercetatori si luna in crestere favorizeaza asimilarea de cunostinte. 
Luna Plina: In aceasta faza a lunii pot aparea conflicte si nemultumiri. Persoanele nascute in zodia Scorpionului sunt mai sensibile ca niciodata la mediul extern si nu reusesc sa-si tempereze instinctele. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Ii ajuta sa se detaseze mai usor de problemele din jur. Ultimul patrar favorizeza exagerarile in plan emotional. Unii nativi pot deveni chiar depresivi si sunt foarte greu de multumit. 
Sagetator
Luna Noua:  Sporeste energia si ajuta nativii sa progreseze. Sagetatorii se remarca in general printr-un talent organizatoric de invidiat, asadar luna noua este favorabila pentru stabilirea scopurilor. 
Luna in crestere sau primul patrar: Subliniaza caracterul nonconformist inclinat catre libertate si extravaganta. Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt idealiste si aceasta faza a lunii le sporeste energia. 
Luna Plina: Nativii pot fi incapatanati si aroganti, iar aceasta perioada le amplifica din plin impulsurile negative. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Indica divergente. Nativii obisnuiesc sa exagereze si daca nu li se da dreptate devin capriciosi. 
Capricorn
Luna Noua:  Este prielnica pentru majoritatea nativilor. Capricornii sunt persoane orientate spre succes care stiu sa isi organizeze foarte bine timpul. 
Luna in crestere sau primul patrar: Sporeste succesul in plan profesional. Desi nu sunt comunicativi, nativii au idei foarte bune si un spirit practic excelent. 
Luna Plina: Are un mare impact asupra sensibilitatii, asadar  nu este potrivita pentru confruntari si competitii. Aceasta perioada amplifica nerabdarea, temerile.
Luna in descrestere sau ultimul patrar: In aceasta perioada anumiti nativi se pot simti lipsiti de energie. Favorizeza detasarea, finalizarea anumitor actiuni.
Varsator  
Luna Noua: Aceasta faza este ideala pentru hotarari importante si favorizeaza inceputurile. Varsatorii sun persoane independente, inventive si aceasta perioada le sporeste entuziasmul. 
Luna in crestere sau primul patrar: Amplifica starea de euforie. Nativii sunt mai energici ca niciodata in aceasta faza a lunii si pot inregistra foarte multe reusite.
Luna Plina: Indeamna la detasare si superficialitate. Intampina dificultati de comunicare cu cei din jur. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Predispune la exagerari si tensiuni. Totodata, imaginatia nativilor atinge cote impresionante in aceasta perioada. 
Pesti
Luna Noua: Este potrivita pentru organizare si are o influenta buna supra psihicului nativilor din zodia Pesti. Aceasta faza predispune la meditatie si relaxare.
Luna in crestere sau primul patrar: Amplifica imaginatia nativilor si starea de euforie. Este favotabila pentru flirt si intalniri romantice.
Luna Plina: Sporeste starea de tensiune si nesiguranta. Pestii sunt influentati de superstitii sau premonitii si aceasta faza are un aspect negativ asupra trairilor interioare. 
Luna in descrestere sau ultimul patrar: Sporeste intuitia dar poate predispune la exagerari in plan emotional. Adauga un comentariu