Sport

FC Barcelona, reclamată la FIFA! Suma pe care catalanii „au uitat” să o achite pentru un transfer

Publicat: 10 dec. 2019

FC Barcelona l-a transferat în vara anului trecut pe Louie Barry (16 ani) de la West Bromwich Albion, dar oficialii catalanilor „au uitat” să achite suma de transfer, în valoare de 250.000 de euro! Catalanii, cu un Luis Suarez într-o formă de zile mari, nu par deranjați de acest scandal și pregătesc un nou transfer: Lautaro Martinez pare în pole-position. În consecință, diriguitorii clubului englez s-au adresat celor de la FIFA și au cerut și penalități pentru fiecare zi care a trecut peste termenul limită, din septembrie, susțin cei de la Birmingham Mail.

Internaționalul englez de tineret a fost curtat, în vara anului trecut, de mai multe grupări de top. Cei de la Paris Saint Germain au sperat să dea lovitura, numai că Louie a optat pentru Barcelona, acolo unde a și debutat între timp la echipa U19.
Cei de la WBA au încercat de mai multe ori să ajungă la un consens cu catalanii, dar până acum clubul spaniol nu a rezolvat nimic. În consecință, liderul din Championship, a doua ligă a Angliei, s-a săturat să tot mai aștepte și s-a adresat forurilor competente.

Fotbaliștii pe care FC Barcelona i-a transferat în vara lui 2019

Barry a refuzat contractul pe trei ani propus de West Brom pentru a semna cu Barcelona, în iulie 2019.
Cei de la FC Barcelona au investit mult în talentele tinere vara trecută. De exemplu, Ludovit Reis a fost transferat pentru milioane de euro de la FC Groningen, iar fundașul olandez Mike van Beijnen a fost transferat fără bani de la NAC Breda.
În schimb, Frenkie de Jong (Ajax), Neto (Valencia), Antoine Griezmann (Atlético Madrid) și Emerson (Atlético Mineiro) au fost aduși pe Camp Nou pentru prima echipă a Barcelonei.loading...

Adauga un comentariu