Sport

FC Botoșani, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor! Pleacă după meciul cu Sepsi

Publicat: 14 feb. 2020

FC Botoșani este aproape să dea o lovitură pe piața transferurilor. Valeriu Iftime, patronul echipei antrenate de Marius Croitoru, a dezvăluit că are o ofertă concretă pentru Reagy Ofosu.
Finanțatorul echipei din Botoșani susține că ar urma să primească 400.000 de euro pentru a-l lăsa pe Reagy Ofosu să plece sub formă de împrumut, iar apoi ar urma să încaseze nu mai puțin de un milion de euro pentru transferul definitiv al fotbalistului, dar acesta refuză să plece și a explicat de ce.

„Am și acum ofertă pentru Ofosu. 400.000 de euro pentru un împrumut pentru 10 luni și un milion de euro pentru transferul definitiv. Băiatul nu vrea să plece. Eu am vorbit cu Marius (n.r.- Marius Croitoru) să îl lăsăm să plece după meciul cu Sepsi, dar el nu vrea să plece. El crede că am o inimă bună și că o să îl las să plece în vară, dar i-am zis că poate în vară nu îi mai dau eu drumul”, a spus Valeriu Iftime.

A ajuns la FC Botoșani pe 1 iulie 2019

Reagy Ofosu a ajuns la FC Botoșani pe 1 iulie 2019 și mai are contract cu formația finanțată de Valeriu Iftime până pe 30 iunie 2021. Atacantul în vârstă de 28 de ani a jucat în 25 de meciuri pentru FC Botoșani, a dat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive.
Acesta a început fotbalul la Hamburg în 2006, iar în iulie 2012 a făcut pasul către FC Ingolstadt din postura de jucător liber de contract. Reagy Ofosu a mai jucat pentru Chemnitzer FC, Grodig, NEC Nijmegen, NK Istra, Spartak Trnava și Haladas.

500.000 de euro este cota lui Reagy Ofosu, conform transfermarkt.com
28 de ani are Reagy Ofosuloading...

Adauga un comentariu